Daca ajunge presedintele Romaniei, Victor Nitu vrea sa instituie noua ordine nationala!

Daca ajunge presedintele Romaniei, Victor Nitu vrea sa instituie noua ordine nationala!

VICTOR NITU: Solicit un sprijin pentru crearea unui tratat international impotriva violentei in locurile publice!

Castrarea infractorilor, interzicerea disponibilizarilor pe perioada crizelor financiare, denivelari de nivel, dar si expozitii de masini implicate in accidente mortale, direct pe marginea drumurilor!

Si asta nu e tot, ci doar o parte din planurile lui Victor Nitu, jurist la Spitalul Judetean Mavromati Botosani, pentru vremea cand va ajunge presedintele Romaniei!

Si pentru ca este hotarat, a si anuntat ca va incepe strangerea de semnaturi pentru a intra in cursa prezidentiala. Victor Nitu nu este la prima incercare de acest gen, dupa ce in 2000 si-a mai anuntat o data intentia de a ajunge la Cotroceni.

Juristul Victor Octav Ignatiu Nitu are planuri de redresare a Romaniei, dar si de mentinere a ordinii in tara. Ca urmare, el vine si cu o initiativa legislativa cu denumirea "Lege pentru apararea vietii private si linistii comunitare".

Prin acest proiect, Victor Nitu vrea sa se instituie un spor de "implicare profesionala deosebita", neimpozabil, de 500 euro pe luna, pentru toti salariatii din spitale si din politie.

Pentru reducerea numarului de victime ale accidentelor de circulatie, Nitu propune instalarea pe drumurile publice a unor "denivelari de nivel" inainte de fiecare trecere de pietoni, iar masinile care au produs accidente mortale sa fie ridicate pe platforme la marginea drumului pentru cel putin un an de zile, ca sa nu mai poata circula.

Cu exceptia amprentelor, Victor Nitu vrea sa interzica folosirea celorlalte semne de identificare a persoanei in documente oficiale, fara acordul scris al celui in cauza.

Jurist la Spitalul Judetean Mavromati, Nitu mai doreste tichete de masa pentru pensionarii si bolnavii incurabil, dar si medicamente gratuite pentru acestia.

De asemenea, vrea ca primariile si bisericile sa plateasca pe viata o contributie lunara pentru bolnavii cronici, din veniturile realizate.

In unul dintre articole, Nitu prevede castrarea, chimica sau chirurgicala, a unor categorii de infractori, in timp ce in altul propune interzicerea disponibilizarilor de personal pe perioada crizei financiare.

Daca va deveni presedinte, Nitu vrea sa intareasca relatiile cu celelalte tari europene, dar si cu Statele Unite ale Americii. El a adresat de pe acum o scrisoare lui Barack Obama, in care ii solicita ajutorul in mai multe probleme de ordine interna a tarii noastre.

"Dupa valul asta de violente, uciderea lui Cozma, intamplarile de la Cluj, solicit un sprijin pentru crearea unui tratat international impotriva violentei in locurile publice. M-am adresat la toti politicienii nostri, inclusiv domnului presedinte Barack Obama", a spus juristul Victor Nitu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...