CUTREMUR puternic în România, resimţit şi la Botoşani!

CUTREMUR puternic în România, resimţit şi la Botoşani!
Un cutremur puternic a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona seismică Vrancea, la ora 2.11, fiind resimţit pe teritoriul întregii ţări. 

După primele estimări, magnitudinea a fost de 5,6, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului, la o adâncime de 112 kilometri. Cutremurul a fost de natura tectonica. Exista posibilitatea de replici, dar de magnitudine mai mica, in urmatoarele 72 de ore.

Seismul, care a fost resimțit puternic şi în Botoşani, chiar și la etajele inferioare ale blocurilor, dar si in mediul rural, a avut epicentrul la 7 km vest de Nereju, in judetul Vrancea.

În acest an, cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter și s-a înregistrat în data de 7 ianuarie, în județul Buzău.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol pe şosea! S-a urcat beat criţă la volan şi a provocat un accident! FOTO

Miercuri, 13 Decembrie 2017
3531

Un bărbat din Botoşani a dat dovadă, miercuri seara, de inconştienţă maximă urcându-se la volan deşi se afla într-o avansată stare de ebrietate.Bărbatul, în vârst...

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

Miercuri, 13 Decembrie 2017
11467

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
937

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...