Cursa terminata in sant!

Cursa terminata in sant!
O tanara de 20 de ani a ajuns la spital dupa ce masina condusa de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice a gonit cu viteza, in conditii de ploaie torentiala.

Accidentul rutier s-a petrecut aseara, in jurul orei 19.40. A. Alin-Constantin, de 21 de ani, domiciliat in municipiul Botosani, conducea un autoturism pe DE 58.

Pe raza comunei Mihai Eminescu, nu a redus viteza de deplasare in conditii de ploaie torentiala intr-o curba la stinga, semnalizata corespunzator, astfel ca a pierdut controlul volanului si a intrat in santul din partea stanga a sensului sau de mers.

In urma accidentului, pasagera I. Diana, de 20 de ani, care ocupa bancheta din spate, a fost transportata la Spitalul Judetean Botosani unde a fost examinata, stabilindu-i-se diagnosticul traumatism cranian, plaga contuza occipital dreapta, fara a se pune in evidenta leziuni osoase.

Conducatorul auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a inregistrat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetari a rezultat ca vinovat de producerea accidentului se face A. Alin-Constantin, care a condus autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice si nu a redus viteza de deplasare in conditii de ploaie torentiala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
17

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
41

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
58

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...