Culmea furtului in vremuri de criza!

Culmea furtului in vremuri de criza!
Un hot a patruns intr-o locuinta de pe strada Savenilor, din Botosani, de unde a furat un aparat de fotografiat, o pereche de cercei si... o moneda de 50 eurocenti!

Pentru isprava lui, hotul va fi acum cercetat penal pentru furt calificat!

"In cursul zilei de ieri, ora 13.50, printr-un apel de urgenta, S. Adrian, de 47 de ani, din municipiul Botosani, a solicitat interventia politistilor sesizand ca a retinut o persoana necunoscuta care, prin fortarea unui geam din tamplarie PVC, a patruns intr-o locuinta de pe strada Savenilor, aflata in grija sa", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Politistii deplasati de urgenta la fata locului au identificat suspectul in persoana numitului A. Necula, de 35 de ani, din comuna Dingeni, judetul Botosani, asupra caruia a fost identificat un aparat de fotografiat marca Olimpia, o pereche de cercei si o moneda de 50 eurocenti, bunuri pe care le-a sustras din acea locuinta.

Fata de suspect au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
18

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
173

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
442

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...