CULMEA CRIZEI FINANCIARE: La ASP se asculta telefoanele!

CULMEA CRIZEI FINANCIARE: La ASP se asculta telefoanele!

 Gabriel Oprisanu: Am fost nevoiti sa impunem aceasta restrictie!  

Sefii de compartiment din cadrul ASP Botosani au primit o nota de serviciu cel putin bizara!

Ei vor trebui sa isi spioneze subordonatii, iar in caz ca folosesc telefoanele din institutie in interes personal, angajatii se vor alege cu sanctiuni si cu recuperarea prejudiciului. Altfel, sefii de compartiment vor plati din propriul buzunar sumele care nu se vor justifica in niciun fel!

Asta dupa ce, luna trecuta, angajatii de la ASP nu au avut acces la telefoane, acestea fiind restrictionate din cauza cheltuielilor exagerate inregistrate.

"Am fost nevoiti sa impunem aceasta restrictie pentru ca nu mai erau fonduri pentru telefoane. Pe luna trecuta aveam 3-400 de lei asigurate pentru factura telefonica si din acest motiv a aparut si restrictia, pentru ca am fi putut fi in situatia de imposibilitate de plata a facturii", a precizat Gabriel Oprisanu, director al ASP Botosani.

Din fericire, pe ultima luna a acestui an, Ministerul Sanatatii a suplimentat fondurile, astfel incat de la inceputul acestei saptamani toate liniile telefonice au fost repuse in functiune.

Cu conditia, insa, ca sefii de compartiment sa raporteze orice abatere a angajatilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
114

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
684

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
232

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...