Cu trasura prin oras: Primarul Portariuc a fost ajutorul lui Mos Craciun pentru cateva ore - FOTO, VIDEO

Cu trasura prin oras: Primarul Portariuc a fost ajutorul lui Mos Craciun pentru cateva ore - FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Sute de copii au primit luni daruri de la Mos Craciun, care a colindat municipiul Botosani in cautare de copii cuminti.

O parte dintre acestia l-au asteptat pe Mosul in fata primariei, fiind nerabdatori sa-l vada si sa primeasca darul. Acesta a ajuns intr-o trasura trasa de doi cai si a impartit cadouri celor mici cu ajutorul primarului Ovidiu Portariuc si a viceprimarului Catalina Lupascu.



















Apoi, edilul sef al municipiului s-a urcat in trasura cu Mos Craciun si au strabatut orasul pe Calea Nationala, ajungand pe strada Sucevei, cei doi oprindu-se pe strada Primaverii. 

Aici Mosul a fost intampinat de zeci de copilasi, care au vrut sa faca si poze cu acesta. 

















Coloana cu trasura lui Mos Craciun a plecat mai apoi inspre Capatul 1, insa pe drum a mai oprit si a dat cadouri celor mici, starnind nervi printre soferi, care-l asteptau ca Mosul sa porneasca din loc.

In Capatul 1, alti copii nerabdatori il asteptau pe batranul cu barba alba pentru a-si primi cadourile.













De acolo trasura Mosului a plecat spre Centrul Vechi, poposind chiar in fata bradului. Batranelul darnic si bun i-a pus pe cei mici sa spuna poezii si sa colinde, inainte de a le da cadourile.

"Ma bucur ca am reusit sa fim alaturi de copiii din Botosani. Mos Craciun a fost primit cu foarte multa bucurie, in tot orasul. Am mers cu caleasca in tot orasul, de la Primarie pana in Centrul Vechi si cred ca cel mai important, chiar daca am creat si disconfort in trafic, este ca am realizat o bucurie celor mici.", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Mos Craciun a impartita astazi peste 2.500 de cadouri. In fiecare pachetel cei mici au gasit suc si dulciuri.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...