Cu ce gânduri pleacă la pensie șeful Jandarmeriei Botoșani!

Cu ce gânduri pleacă la pensie șeful Jandarmeriei Botoșani!

Col. Constantin Moroșanu, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, s-a retras, vineri, oficial din activitate. 

Regretă că se desparte de un colectiv pe care l-a condus în ultimii zece ani, dar pleacă cu satisfacția că a reușit să clădească la Botoșani o structură invidiată de alte județe.

"Eu mi-am exprimat dorința, nu mi s-a solicitat să ies la pensie. Sunt mulțumit de activitatea pe care am desfășurat-o, am sentimentul faptului că mi-am făcut datoria față de instituție. Am creat un colectiv frumos care și-a desfășurat activitatea în spiritul legii și pentru cetățeni. Am trecut și prin perioade mai puțin bune, am avut de toate în 26 de ani, am participat cu rezultate bune zicem noi la toate activitățile din județul Botoșani. Sunt regrete că mă despart de un colectiv la care am lucrat ani de zile, pe foarte mulți i-am primit de tineri, i-am îndrumat, multora le-am suportat anumite ieșiri, dar i-am dus pe drumul bun. Regret că mă despart de colegi, de unitatea la care am pus suflet", a spus col. Constantin Moroșanu.

Deși a avut posibilitatea de a deveni general, pentru o perioadă fiind detașat la conducerea Inspectoratului Județeani de Jandarmi Botoșani, Moroșanu spune că nu acesta a fost obiectivul său.

"Țelul meu nu a fost să ajung general ci să îmi fac datoria și ceilalți să aprecieze. Sunt multe reușite, am ajutat unul dintre colegi să treacă peste o problemă de viață pentru mine este o mare reușită, faptul că am ajutat oameni în situații disperate la fel, sunt multe activități pe care le pot considera reușite. Totodeauna este loc de mai bine, poate putem face mai bine sau mai mult. Am creat un colectiv unit, invidiat de alții", a mai spus Moroșanu.

Comanda Inspectoratului a fost preluată cu titlul interimar de col. Ilie Muntean.

"Regretăm plecarea dnului. colonel. Considerăm că a fost un foarte bun comandant pentru noi, aproape de noi și ne-am fi dorit să mai rămână, dar e decizia dumnealui. Eu personal l-am considerat pe dnul. Moroșanu un model", a spus col. Ilie Muntean.

Constantin Moroșanu a trecut în rezervă începând cu data de 27 decembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Șefii Spitalului Mavromati vor să cumpere patru autovehicule noi

astăzi, 17:55
883

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani își va înnoi parcul auto, prin achiziționarea a patru noi autovehicule.Investiția va fi realizată de Spitalul Județean M...

TARIFELE propuse la Cornișa pentru râul de rafting și pentru plimbările pe lac!

astăzi, 12:40
2140

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, ce va fi suspus dezbaterii și aprobării în Consiliul Local, pentru utilizatorii cu vârsta peste 14 ani, tariful propus în cursul s...

Semnalizare rutieră deficitară, reclamată de instructorii auto din Botoșani. "Sunt semne puse în copaci"

astăzi, 10:29
455

Unul dintre reprezentanții școlilor de șoferi a spus că multe indicatoare rutiere sunt amplasate în zone fără vizibilitate, chiar în copaci, sau acestea lipsesc cu desăvârșir...