Cu ce gânduri pleacă la pensie șeful Jandarmeriei Botoșani!

Cu ce gânduri pleacă la pensie șeful Jandarmeriei Botoșani!

Col. Constantin Moroșanu, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, s-a retras, vineri, oficial din activitate. 

Regretă că se desparte de un colectiv pe care l-a condus în ultimii zece ani, dar pleacă cu satisfacția că a reușit să clădească la Botoșani o structură invidiată de alte județe.

"Eu mi-am exprimat dorința, nu mi s-a solicitat să ies la pensie. Sunt mulțumit de activitatea pe care am desfășurat-o, am sentimentul faptului că mi-am făcut datoria față de instituție. Am creat un colectiv frumos care și-a desfășurat activitatea în spiritul legii și pentru cetățeni. Am trecut și prin perioade mai puțin bune, am avut de toate în 26 de ani, am participat cu rezultate bune zicem noi la toate activitățile din județul Botoșani. Sunt regrete că mă despart de un colectiv la care am lucrat ani de zile, pe foarte mulți i-am primit de tineri, i-am îndrumat, multora le-am suportat anumite ieșiri, dar i-am dus pe drumul bun. Regret că mă despart de colegi, de unitatea la care am pus suflet", a spus col. Constantin Moroșanu.

Deși a avut posibilitatea de a deveni general, pentru o perioadă fiind detașat la conducerea Inspectoratului Județeani de Jandarmi Botoșani, Moroșanu spune că nu acesta a fost obiectivul său.

"Țelul meu nu a fost să ajung general ci să îmi fac datoria și ceilalți să aprecieze. Sunt multe reușite, am ajutat unul dintre colegi să treacă peste o problemă de viață pentru mine este o mare reușită, faptul că am ajutat oameni în situații disperate la fel, sunt multe activități pe care le pot considera reușite. Totodeauna este loc de mai bine, poate putem face mai bine sau mai mult. Am creat un colectiv unit, invidiat de alții", a mai spus Moroșanu.

Comanda Inspectoratului a fost preluată cu titlul interimar de col. Ilie Muntean.

"Regretăm plecarea dnului. colonel. Considerăm că a fost un foarte bun comandant pentru noi, aproape de noi și ne-am fi dorit să mai rămână, dar e decizia dumnealui. Eu personal l-am considerat pe dnul. Moroșanu un model", a spus col. Ilie Muntean.

Constantin Moroșanu a trecut în rezervă începând cu data de 27 decembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Zeci de posturi suplimentare cerute la Protecția Copilului

Luni, 24 Aprilie 2017
1277

Mai exact este vorba de 92 de posturi, dintre care două sunt funcții publice, iar restul posturi de natură contractuală.Această solicitare de creștere a numărului de posturi vine ca urmare ...

Președintele Consiliului Județean: "Trebuie să fie o echilibrare a salariilor la Nova Apaserv"

Luni, 24 Aprilie 2017
350

Discuțiile privind majorările salariale de la societatea Nova Apaserv, cerute de o parte dintre salariați rămânând deschise, fiind apanajul celor din conducere să poarte negocieri cu ...

Soluție găsită pentru necazul proprietarilor de terenuri de lângă depozitul ecologic de deșeuri

Luni, 24 Aprilie 2017
948

Problema de la depozitul ecologic din comuna Stăuceni privitoare la deșeurile care ajung pe terenurile agricole aflate în imediata apropiere a fost pusă în discuție, luni, î...