Criza sau nu, botosanenii nu renunta la traditionala masa de Craciun!

Criza sau nu, botosanenii nu renunta la traditionala masa de Craciun!
Piata Centrala a municipiului a fost astazi sub asediu, botosanenii incercand sa isi faca ultimele cumparaturi. Aglomeratie mare era si in Hala, unde zeci de oameni stateau cu rabdare la coada.

Luam fiecare, dupa puterea buzunarului. Intr-adevar, mai putin ca in alti ani. Dar cat de putin, trebuie, a spus Aneta Grigoras (45 ani) din municipiul Botosani.

O sa facem si noi cum putem. O sa fie masa bogata, ca dupa pensie. Ne intindem cat e plapuma, nu in afara ei, a spus Ailincai Maria (77 ani).

Mai potrivit. Cu o pensie de 280 lei. Pentru mine singura, putin. Am luat vreo doua pulpe, a precizat si Maria Popovici, din comuna Corni.

Mai bogata decat anul trecut n-o sa fie masa de Craciun. La limita. Simt la buzunar ca nu este nici ca anul trecut, nici ca acum doi ani, a spus Maria Sapariuc.

Ce-o fi, aceea o sa punem. Eu sunt de la Copalau. Am venit sa iau niste salam, preparate, a precizat Elena Helici (50 ani).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
54

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
63

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
14

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...