Cristian Roman face apel la parlamentarii din Botoşani să îi susţină amendamentele

Cristian Roman face apel la parlamentarii din Botoşani să îi susţină amendamentele
Deputatul din partea Partidului Forța Civică, Cristian Constantin Roman, face apel la toți colegii parlamentari din județul Botoșani să susțină amendamentele sale la Bugetul de stat de 2013. Asta cu atât mai mult cu cât, mare parte dintre ele au fost acceptate deja în comisiile de specialitate.

“Pot să înțeleg situația celor din USL care au primit dispoziție pe linie de partid să nu facă amendamente. Anticipam că așa se va întâmpla. Ei pot în schimb să susțină amendamentele propuse de mine și trecute de comisiile de specialitate. Mai ales că ele vizează și obiective din colegiile lor. Eu nu le ofer decât șansa de a-și respecta promisiunile făcute înainte de alegeri", susține parlamentarul botoșănean.

El a formulat nu mai puțin de 265 de amendamente la Bugetul de stat pe 2013, care privesc alocarea de fonduri pentru infrastructura rutieră de interes național, județean sau local, pentru învățământ și administrație sau pentru instituții de cult. În toate cazurile e vorba de investiții, având ca efect atât crearea de locuri de muncă, cât și îmbunătățirea calității vieții din comunitățile respective.

“Amendamentele formulate de mine reprezintă, fără nici un fel de exagerare, o radiografie a nevoilor acestui județ. Ele au fost formulate pe baza solicitărilor instituțiilor administrației județene și locale. Sunt convins că nu pot fi acceptate toate, pentru că posibilitățile de susținere bugetară sunt limitate, însă măcar o parte dintre proiectele propuse pot fi prinse în buget", a precizat deputatul FC.

Potrivit acestuia, USL trebuie să recunoască faptul că folosește limbaj dublu și ca a mințit cetățenii.

“Când erau în opoziție, USL-știi spuneau că ar fi bani suficienți pentru proiecte dacă nu ar fi furați de cei de la putere. Nu înțeleg cine fură banii acum, dacă tot nu ajung la proiecte? Știu că întrebarea sună retoric, dar ea scoate în evidență minciuna servită poporului român de către politicieni Uniunii Social-Liberale", a adăugat Cristian Constantin Roman.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
114

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
158

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
116

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...