Cristian Roman, demis de ministrul Gabriel Oprea!

Cristian Roman, demis de ministrul Gabriel Oprea!

CRISTIAN ROMAN

Gabriel Oprea, ministrul Administratiei si Internelor in Guvernul Boc, a demis mai multi secretari si subsecretari de stat, printre acestia numarandu-se si fostul prefect de Botosani, Cristian Roman.

Roman a ajuns in functia de secretar general adjunct in MIRA, acum MAI (Ministerul Administratiei si Internelor), dupa demiterea sa din functia de prefect de Botosani, in 2007.

Fostul prefect este membru PNL, insa cunoscut drept simpatizant PD-L, gruparea Stolojan.

Numele sau a fost foarte des vehiculat in mass-media botosaneana ca viitor prefect de Botosani, in locul lui Gheorghe Sorescu. 
 

Odata cu Cristian Roman, a fost demis din functia de inspector general adjunct al Politiei Romane comisarul-sef de politie Gheorghi Plai, fostul sef al Politiei botosanene. 

Aceste masuri au fost luate din necesitatea de a imbunatati activitatea ministerului si a structurilor sale, in conditiile sarcinilor complexe stabilite pentru institutia noastra prin programul de guvernare, a explicat ministrul Gabriel.


 

 

 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
9

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
23

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
50

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...