Cristian Achitei: Toti oamenii din judetul nostru sunt la fel de frumosi si la fel de buni

Cristian Achitei: Toti oamenii din judetul nostru sunt la fel de frumosi si la fel de buni

 PD-L  

Candidatii la alegerile parlamentare din partea PD-L au fost oficial lansati sambata dimineata intr-un cadru festiv, dupa o strategie bine stabilita. Fiecare dintre cei opt candidati a lansat promisiuni de intrajutorare a celor aflati in dificultate, iar in prezentarea proiectelor viitoare au fost incluse exemple ale unor persoanele simple, cu probleme sociale, de sanatate.

Candidata la deputatie pentru Colegiul Dorohoi, Rodica Hutuleac, a fost insotita de o femeie careia i-a platit asigurarea medicala, promitand ca in cazul va ajunge in Parlament va promova un proiect de hotarare prin care toti cetatenii sa beneficieze de asigurari sociale de sanatate.

Deputatul Radu Dragus, candidat la deputatie pe Colegiul Flamanzi s-a afisat cu dua persoane, mama si fiu, carora le-a promis ca ii va ajuta sa lupte cu problemele de sanatate cu care acestia se confrunta.

Stelica Iacob Strugaru, candidatul pentru deputati, Colegiul Darabani, va reprezenta interesele patronilor, asigurand ca: "Voi lupta pentru patroni bogati, salariati bogati".

Consilierul judetean, Cristian Achitei, candidat la deputatie pe Colegiul 3 Saveni a venit insotit de doi copii din doua comune diferite, una fiind condusa de un primar liberal, iar cealalta, de un primar democrat liberal. "La Durnesti, Guvernul a alocat 500.000 lei pentru ca este primar PNL, iar la Trusesti nici un leu. Vi se pare ca Mihai este mai urat decat Andreea? Oamenii din comunele cu primari PD-L sunt mai urati decat cei din cele cu primari PNL? Eu zic ca toti oamenii din judetul nostru sunt la fel de frumosi si la fel de buni", sustine cu tarie Cristian Andrei.

Catalin Buhaianu, candidatul pentru Colegiul Botosani Est oferit in direct o cupa campionului national la juniori la lupte greco - romane, Alin Alexuc.

Mihai Luca, candidat pentru Colegiul Dorohoi - Flamanzi, pentru Senat a facut o promisiune unor tineri de la Scoala Ajutatoare din Dorohoi ca ii va ajuta sa se incadreze la o ferma dupa ce vor absolvi scoala.

Senatorul Viorel Alexandru, candidat pentru Colegiul Darabani - Saveni a promis ca va finanta un proiect propus acum doua luni de etnografa Margareta Mihalache, iar Dan Humelnicu, candidat pentru Colegiul Botosani, insotit de Andreea Prepelita, o mica vedeta a muzicii usoare, a declarat cu convingere ca pe 30 noiembrie, la Botosani se va instaura "codul portocaliu".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
52

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
27

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
536

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...