Crimă la Vlădeni! Bărbat omorât cu o bâtă de un urător mascat!

Crimă la Vlădeni! Bărbat omorât cu o bâtă de un urător mascat!
Consumul de alcool în exces şi un gest necugetat au trimis un om în mormânt şi pe un altul în faţa anchetatorilor. S-a întâmplat chiar în seara de Revelion, atunci când un grup de mascaţi ura prin curţile sătenilor din Vlădeni.

După cum povestesc martorii, un bărbat de 44 de ani, în stare de ebrietate, i-a strigat şi le-a cerut tinerilor din grup să-l ure şi pe el. Cum nu avea bani să plătească "prestaţia", între Dan Afloarei şi unul dintre tineri a izbucnit un conflict.

De la înjurături la agresiune nu a fost decât un pas. Lovit puternic cu o bâtă în piept, bărbatul de 44 de ani s-a târât până acasă, fiind găsit fără suflare de soție. 

"A fost vorba de un conflict spontan, persoanele nu se cunoşteau. La un moment dat, unul dintre tineri l-a izbit în piept pe bărbat cu o bâtă din cele folosite de mascaţi, dar lovitura a fost de intensitate foarte mare, care i-a produs victimei o ruptură cardiacă, o fisură a inimii. Inima a pompat sânge, provocând o hemoragie masivă internă, bărbatul era băut... Victima a plecat spre casă pe picioarele ei şi nu se ştie cât a durat până când a decedat. A fost găsit abia dimineaţă de soţie", spune procurorul Valeriu Chihaia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Sesizaţi, poliţiştii au declanşat o anchetă însă aceasta a fost preluată de Parchet. Principalul suspect, în vârstă de 19 ani, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat  loviri sau alte violenţe cauzatoare de moarte.

 

Spune-ne opinia ta