Covor asfaltic pe un drum plin de gropi

Covor asfaltic pe un drum plin de gropi
În lipsa unor investiții majore pe drumurile naționale de pe raza județului Botoșani, singurele lucrări mai de amploare care se fac sunt turnarea unor covoare asfaltice.

O astfel de investiție va fi făcută pe drumul național Botoșani-Dorohoi, pe o distanță de 14 kilometri, pe tronsonul cuprins între Cucorăni și Văculești.

Joi s-a dar ordinul de începere pentru execuția lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic pe această porțiune care este plină de gropi, carosabilul fiind extrem de degradat în zona Cervicești.

Valoarea investiției, derulată prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, fondurile fiind alocate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale. Lucrările sunt executate de o firmă din Iași.

Pe drumul Botoșani-Dorohoi au mai fost turnate covoare asfaltice și la finele anului 2015, între Saucenița și Brăești.

Această lucrare care va începe joi pare să fie ultima mai de amploare din acest an de pe drumurile naționale din județul Botoșani, fiind făcute demersuri în vederea obținerii de fonduri pentru turnarea unor covoare asfaltice și pe drumul spre Săveni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transferat în stare gravă la Iaşi după ce a căzut din nuc!

astăzi, 08:34
398

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe o stradă din apropierea Parcului Tineretului. Bărbatul s-a urcat în nuc, dar după numai câteva minute a căzut.Câţiva vecini l-au v...

Acordarea ajutoarelor de încălzire în sezonul 2017-2018!

astăzi, 08:20
85

Societatea Modern Calor S.A. anunță că, începând de astăzi, 25 septembrie 2017, se pot depune cererile pentru acordarea de ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018....

Atenţie, şoferi! Vizibilitate redusă pe şosele din cauza ceţii!

astăzi, 08:10
122

Administraţia Naţională de Meterologie a emis, luni dimineaţă, o atenţionare Cod Galben de ceaţă.Vizate sunt judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui şi zona joasă a judeţului Suceava.Se ...