Covor asfaltic pe un drum plin de gropi

Covor asfaltic pe un drum plin de gropi
În lipsa unor investiții majore pe drumurile naționale de pe raza județului Botoșani, singurele lucrări mai de amploare care se fac sunt turnarea unor covoare asfaltice.

O astfel de investiție va fi făcută pe drumul național Botoșani-Dorohoi, pe o distanță de 14 kilometri, pe tronsonul cuprins între Cucorăni și Văculești.

Joi s-a dar ordinul de începere pentru execuția lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic pe această porțiune care este plină de gropi, carosabilul fiind extrem de degradat în zona Cervicești.

Valoarea investiției, derulată prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, fondurile fiind alocate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale. Lucrările sunt executate de o firmă din Iași.

Pe drumul Botoșani-Dorohoi au mai fost turnate covoare asfaltice și la finele anului 2015, între Saucenița și Brăești.

Această lucrare care va începe joi pare să fie ultima mai de amploare din acest an de pe drumurile naționale din județul Botoșani, fiind făcute demersuri în vederea obținerii de fonduri pentru turnarea unor covoare asfaltice și pe drumul spre Săveni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

astăzi, 20:49
49

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

astăzi, 18:23
402

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

astăzi, 17:34
242

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...