Covor asfaltic pe un drum plin de gropi

Covor asfaltic pe un drum plin de gropi
În lipsa unor investiții majore pe drumurile naționale de pe raza județului Botoșani, singurele lucrări mai de amploare care se fac sunt turnarea unor covoare asfaltice.

O astfel de investiție va fi făcută pe drumul național Botoșani-Dorohoi, pe o distanță de 14 kilometri, pe tronsonul cuprins între Cucorăni și Văculești.

Joi s-a dar ordinul de începere pentru execuția lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic pe această porțiune care este plină de gropi, carosabilul fiind extrem de degradat în zona Cervicești.

Valoarea investiției, derulată prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, fondurile fiind alocate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale. Lucrările sunt executate de o firmă din Iași.

Pe drumul Botoșani-Dorohoi au mai fost turnate covoare asfaltice și la finele anului 2015, între Saucenița și Brăești.

Această lucrare care va începe joi pare să fie ultima mai de amploare din acest an de pe drumurile naționale din județul Botoșani, fiind făcute demersuri în vederea obținerii de fonduri pentru turnarea unor covoare asfaltice și pe drumul spre Săveni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O botoșăneancă, sufletul manifestării organizate la Dublin, cu ocazia Zilei Culturii Naționale!

astăzi, 15:14
44

La 15 ianuarie 2018, Ambasada României la Dublin a celebrat Ziua Culturii Naționale și aniversarea nașterii poetului Mihai Eminescu, printr-o manifestare culturală de amploare, cu titlul &qu...

Cel mai scump fobalist român al momentului este un botoşănean. Echipa sa cere 30 de milioane de euro în schimbul său.

astăzi, 14:37
88

Totusi, conducerea celor de la Deportivo nici nu vrea sa auda de o plecare pe bani putini, potrivit Tutto Mercato Web.Sursa citata scrie ca Deportivo il lasa pe Andone sa plece doar pentru 30...

Oile care pun în pericol baza militară de la Deveselu, în presa italiană!

astăzi, 14:30
84

La Stampa a scris intr-un articol de pe 15 ianuarie ca o baza de aparare antiracheta din Europa de Est este pusa la grea incercare de o turma de oi, care declanseaza in mod continuu sistemele de alarm...