Covor asfaltic pe un drum plin de gropi

Covor asfaltic pe un drum plin de gropi
În lipsa unor investiții majore pe drumurile naționale de pe raza județului Botoșani, singurele lucrări mai de amploare care se fac sunt turnarea unor covoare asfaltice.

O astfel de investiție va fi făcută pe drumul național Botoșani-Dorohoi, pe o distanță de 14 kilometri, pe tronsonul cuprins între Cucorăni și Văculești.

Joi s-a dar ordinul de începere pentru execuția lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic pe această porțiune care este plină de gropi, carosabilul fiind extrem de degradat în zona Cervicești.

Valoarea investiției, derulată prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, se ridică la aproximativ 4 milioane de lei, fondurile fiind alocate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale. Lucrările sunt executate de o firmă din Iași.

Pe drumul Botoșani-Dorohoi au mai fost turnate covoare asfaltice și la finele anului 2015, între Saucenița și Brăești.

Această lucrare care va începe joi pare să fie ultima mai de amploare din acest an de pe drumurile naționale din județul Botoșani, fiind făcute demersuri în vederea obținerii de fonduri pentru turnarea unor covoare asfaltice și pe drumul spre Săveni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dosar penal pentru contrabandă cu țigări în piața din Dorohoi!

astăzi, 15:53
33

Duminică, poliţiştii municipiului Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona pieţei centrale din localitate au depistat un bărbat de 45 de ani, care avea asupra ...

ANM ne spune cum va fi vremea in următoarele două săptămâni

astăzi, 14:46
237

Meteorologii au emis progoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. In prima saptamana vremea va fi racoroasa, desi media regionala a temperaturilor maxime va fi in crestere de la 27 la 29 de grade...

Jandarmii botoșăneni, chemați să îndepărteze un cuib de viespi uriașe denumite popular "lupul albinelor"!

astăzi, 13:45
1234

O femeie din localitatea Dersca a putut răsufla uşurată în momentul în care un jandarm a scos din podul casei sale un cuib de viespi uriaşe, denumite popular "lupul albinelor".Speriată de v...