Corneliu Popescu a tras lozul castigator la Iasi!

Corneliu Popescu a tras lozul castigator la Iasi!

 CORNELIU POPESCU  

Va mai amintiti de botosaneanul Corneliu Popescu, originar din Sulita?

Liberalul despre care, ultima data, stiam ca se aciuase la conducerea Companiei de Administrare a Fondului Piscicol, in subordinea Ministerului Agriculturii.

De la Fondul Piscicol, Popescu a incercat sa ajunga in fruntea Consiliului Judetean Botosani, insa fara succes, mai ales ca isi incercase norocul in calitate de independent!

Din ianuarie 2009, Corneliu Popescu este, oficial, seful Centrului de Profit Iasi al Loteriei Romane, post obtinut in urma unui concurs sustinut la Bucuresti.

Consursul a avut loc la nivel de tara, pentru toate sucursalele judetene ale Loteriei Romane.

Gheorghe Mihailescu, ieseanul pe care Popescu l-a inlocuit la conducerea Loteriei, a contestat initial organizarea acestei proceduri. Se pare ca, fiind constient ca nu are sanse de castig, a ales sa se retraga la pensie.

Reusita lui Corneliu Popescu a avut loc in contextul favorabil in care botosaneanca Liliana Minca se mai afla la conducerea Loteriei Romane. Daca el va ramane la Iasi si dupa debarcarea Lilianei Minca, ramane de vazut!

In anii trecuti, dupa mai multe conflicte in interiorul PNL, Corneliu Popescu a fost exclus de colegii sai din Botosani, s-a refugiat la Bucuresti, dupa care, se pare, a renuntat de tot la partidul care l-a sustinut in ultimii ani. A ales Iasul pentru ca, spune Popescu, acolo s-a nascut sotia sa.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
177

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
28

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...