Cornel Sfaiter a votat astazi impotriva demiterii selectionerului Razvan Lucescu

Cornel Sfaiter a votat astazi impotriva demiterii selectionerului Razvan Lucescu

 CORNEL SFAITER  

Preşedintele FRF Mircea Sandu şi reprezentanţi ai Ligii I şi a III-a, Cristian Borcea, respectiv Cristian Bobar, au votat joi, în cadrul Comitetului Executiv al federaţiei pentru demiterea selecţionerului Răzvan Lucescu, a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre membrii C.Ex sub protecţia anonimatului.

"Borcea a fost singurul care a absentat de la şedinţă, dar şi-a trimis punctul de vedere în scris, care a fost prezentat la mapă, prin care cerea demiterea lui Lucescu, dar majoritatea a decis rămânerea lui până la meciul cu Bosnia. Borcea s-a pronunţat pentru mazilirea lui Lucescu, la fel Mircea Sandu şi Bobar. Ceilalţi zece membri au fost de părere că trebuie să rămână condiţionat însă de meciul cu Bosnia. Dacă câştigă nu pleacă şi îşi duce mandatul până la final. La egal sau înfrângere, gata, direct afară, nu mai pierdem vremea cu alte analize", a declarat pentru MEDIAFAX sursa citată.

Oficialul FRF a precizat faptul că selecţionerul Răzvan Lucescu a lipsit de la şedinţă, dar a trimis un raport de activitate, citit de unul dintre colaboratorii săi, Dan Apolzan: "Şi-a prezentat şi Lucescu un punct de vedere, dar în stilul clasic, când vrei să te fereşti de răspundere îl trimiţi pe Apolzan. A fost oarecum nepoliticos din partea lui că nu a venit, a fost la Barcelona, la meciul lui taică-său".

Ceilalţi zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat în cadrul şedinţei pentru rămânerea lui Răzvan Lucescu în postul de selecţioner al echipei naţionale au fost Dumitru Dragomir (prim-vicepreşedinte al FRF), Octavian Goga (vicepreşedinte FRF, reprezentant al fotbalului amator), Marius Stan (reprezentant al cluburilor din Liga I), Cornel Şfaiţer (reprezentant al cluburilor din Liga a II-a), Marian Rusen (reprezentant al cluburilor din Liga a II-a), Ştefan Stana (reprezentant al cluburilor din Liga a III-a), Paul Costaş (reprezentantul cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori), Sorin Ţerbea (reprezentantul cluburilor de fotbal în sală), Marian Pălărie (reprezentantul cluburilor de fotbal feminin), Vasile Avram (preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor) şi Dumitru Costin (preşedintele sindicatului fotbaliştilor AFAN).

Tehnicianul Răzvan Lucescu rămâne în funcţia de selecţioner al naţionalei până la meciul cu reprezentativa Bosniei-Herţegovina, s-a stabilit, joi, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.


Material complet pe Sport.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
125

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
91

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
84

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...