Corecții financiare la proiectul de la Parcul de agrement Cornișa!

Corecții financiare la proiectul de la Parcul de agrement Cornișa!
Proiectul de realizare a Parcului de agrement Cornișa nu a scăpat de corecțiile financiare. Ministerul Dezvoltării Regionale a trimis către Primăria Botoșani două note de constatare prin care au fost aplicate două corecții financiare, care au fost comasate.

Municipalitatea a deschis acțiune în instanță prin care a contestat aceste corecții, dar la termenele de până acum nu a avut câștig de cauză. 

"Noi am utilizat ultima cale de atac la Înalta Curte de Casație și Justiție. Corecția este de 5% din valoarea proiectului. Să vedem la final dacă rămâne sau nu în picioare corecția. Este vorba de întocmirea caietului de sarcini la o licitație. De fapt au fost două corecții comasate în una singură", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Parcul de agrement Cornișa va fi recepționat pe obiective și asta întrucât o parte dintre acestea nu vor fi finalizate până la sfârșitul anului. Cel mai probabil, în acest an vor deveni funcționale terenurile de sport, patinoarul și piscinele acoperite. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
170

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
708

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
217

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...