COPILĂRIE PÂNGĂRITĂ: Grozăvii de neînchipuit pe masa judecătorilor botoşăneni!

COPILĂRIE PÂNGĂRITĂ: Grozăvii de neînchipuit pe masa judecătorilor botoşăneni!
Două copile, de 11 şi 13 ani, nu îl vor uita niciodată pe iubitul mamei lor, care a văzut în inocenţa fetiţelor doar un mijloc de a-şi satisface poftele sexuale! Bărbatul şi-a bătut joc de încrederea pe care partenera de viaţă a investit-o în el şi şi-a bătut joc într-un mod cumplit de fetiţele ei. Ba mai mult, nu singur şi-a făcut de cap cu victimele nevinovate, ci şi-a mai adus şi un prieten, alături de care le-a abuzat pe cele două micuţe.

Aceasta este fapta care l-a trimis după gratii pe un individ de 36 de ani din judeţ, Gheorghe H., alături de prietenul lui, Z. M., de 25 de ani, ambii trimişi în judecată pentru viol. Mai exact, este vorba de câte două infracţiuni de viol şi câte două infracţiuni de agresiune sexuală, după ce le-au obligat pe fetiţele partenerei de viaţă să le facă poftele sexuale. Mai exact, cei doi le obligau pe cele două fetiţe, cu vârste de 13 şi 11 ani, să le facă sex oral.

Totul a durat până când mama fetiţelor a aflat ce se întâmplă şi s-a înfiinţat la poliţie, unde i-a denunţat pe ambii agresori. În urma anchetei, cei doi au ajuns după gratii. Complicele individului care a iniţiat agresiunile sexuale, Z.M., a negat acuzaţiile, susţinând că de fapt, în perioada în care se presupune că participa la viol, era de fapt în municipiul Botoşani, fiind inclus într-un curs de calificare în meseria de ospătar.

Dosarul a ajuns deja pe rolul instanţei, la ultimul termen, derulat în urmă cu câteva zile, judecătorul hotărând că procesul nu va fi public. De asemenea, magistratul a respins cererile celor doi, care susţineau că ar prefera arestul la domiciliu, respectiv controlul judiciar arestului preventiv în care au fost plasaţi.

Urmează ca, la termenul viitor, să fie audiate cele două victime şi mama lor, iar restaurantul la care complicele susţinea că lucra să notifice instanţei exact perioada în care acesta a fost ucenic.

În acest an, anchetatorii au descoperit mai multe cazuri de agresiune sexuală asupra unor minori, dosarele agresorilor fiind pe rolul instanţelor. Cazul de la Coşula, în care o fetiţă era abuzată sexual iar în schimb primea alimente, sau cazul de la Dimăcheni, în care două surioare erau agresate sexual de un cioban, sunt doar două dintre ele.

Ceea ce a fost cu adevărat şocant în ambele cazuri amintite a fost faptul că mamele victimelor ştiau exact ce calvar trăiesc proprii lor copii şi consimţeau tacit. Victimele au fost scoase din comunităţile din care provin şi internate în centre specializate unde beneficiază de îngrijiri şi consultanţă psihologică, astfel încât să depăşească traumele suferite.

 

Spune-ne opinia ta