Copilă de 14 ani cu fața tumefiată, după ce a fost bătută în plină stradă! FOTO

Copilă de 14 ani cu fața tumefiată, după ce a fost bătută în plină stradă! FOTO
O fata in varsta de 14 ani a ajuns, vineri seara, la Compartimentul de Primiri Urgente a Sectiei de Pediatrie Botosani, dupa ce a fost batuta cu salbaticie de un barbat in varsta de 32 de ani, pe o strada din municipiul Botosani. 

Totul s-a intamplat in Zona Industriala, atunci cand copila s-a dus sa-si viziteze tatal. George N., aflat sub influenta baturilor alcoolice, s-a dus asupra fetei si a luat-o la pumni, scotandu-i si doi dinti din gura, dupa care i-a luat telefonul si l-a izbit de pamant. 

Fata a fost tarata pe jos iar cand a scapat din mainile agresorului a fugit acasa unde i-a povestit mamei sale tot ce s-a intamplat. Femeie a sunat la 112, iar adolescenta a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Aceasta se plangea ca o doare foarte tare capul, astfel ca a fost dusa la Spitalul Judetean Mavromati pentru mai multe investigatii.

Se pare ca tot scandalul ar fi pornit cu o ora inainte, atunci cand fata se afla alaturi de un grup de tineri si unul dintre acestia ar fi ras de barbat ca era beat. Atunci cand a vazut-o singura, barbatul, care este vecin cu tatal fetei, a vrut sa se razbune si a lovit-o cu salbaticie.

"Din ce mi-a povestit fata ea era cu un grup de prieteni pe strada cand a trecut pe langa vecinul ce era beat. Se pare ca cineva din grup ar fi ras de starea in care era. El a asteptat-o si a batut-o. I-a luat telefonul si i-a tras peste fata. El este un prieten de familie, dar cand bea este agresiv", a declarat mama copilei.

Agresorul a fost gasit de politisti, fiind dus la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean. Oamenii legii urmeaza sa faca si incadrarea juridica a faptei.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
13

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
33

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
27

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...