Copil de 11 ani ranit intr-un accident produs chiar de mama sa!

Copil de 11 ani ranit intr-un accident produs chiar de mama sa!
Un baiat de 11 ani a ajuns la spital si o tanara a fost ranita usor intr-un accident petrecut astazi in zona Baisa!

Pohoata Maria, in varsta de 34 de ani, din Suceava, se indrepta spre Botosani intr-un autoturism marca Volkswagen Golf Cabrio, impreuna cu fiul ei de 11 ani, si cu o prietena, in varsta de 29 de ani.

Cu cativa kilometri inainte de intrarea in oras, soferita, Maria Pohoata, a pierdut controlul volanului intr-o curba usoara la stanga, chiar in dreptul Cabanei Stejarul.

"A iesit speriata din masina. Nu avea aproape nimic, era doar sperata, a spus ca vroia sa schimbe viteza si masina a derapat pur si simplu", a povestit unul dintre martorii accidentului.

La fata locului au ajuns in scurt timp doua ambulante, prietenei soferitei fiindu-i mai greu sa iasa. Aceasta a fost ajutata de cadrele medicale, nemaifiind nevoie de interventia descarcerarii.

Baietelul a fost insa transportat la spital, cu mai multe leziuni la cap si gat, urmand ca medicii sa decida daca se impune sau nu internarea lui, in aceeasi situatie fiind si pasagera de pe scaunul din dreapta.

Politistii ajunsi la fata locului au demarat o ancheta, primele rezultate indicand faptul ca vina apartine soferitei din Suceava, care nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
22

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
41

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
33

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...