Controversa cu privire la data aplicarii taxei auto triplata continua!

Controversa cu privire la data aplicarii taxei auto triplata continua!
Chiar daca ieri circulau mai multe zvonuri referitoare la trimiterea de catre Guvern a unei erate prin care sa se precizeze ca triplarea taxei de poluare pentru masinile second-hand sa se produca de la 15 decembrie, s-a renuntat la aceasta varianta.

Potrivit unor surse guvernamentale, modificarea nu a primit avizul Consiliului legislativ, singura posibilitate de a se mai schimba ceva fiind sedinta de Guvern de astazi.

Chiar daca s-a creat impresia ca situatia inregistrata ieri in intreaga tara pare sa fie o neglijenta a Guvernului doar prin nespecificarea clara a datei de 15 decembrie pentru aplicarea noii taxe, exista motive sa credem ca oficialii din Guvern si din Ministerul Finantelor au stiut foarte bine despre ce este vorba!

Astfel, chiar si angajatii din teritoriu au fost luati prin surprindere ieri dimineata. La Botosani, site-ul folosit pentru emiterea deciziilor de impunere, prin care se calculeaza taxa de poluare, fusese blocat de Ministerul de Finante. Tocmai pentru ca se implementa noul program! Botosanenii care s-au prezentat ieri dimineata au gasit doar ghiseul inchis, nimeni nestiind sa ofere vreo informatie. 

Abia mai tarziu, conducerea Administratiei Finantelor Publice Botosani a adus la cunostinta faptul ca noile prevederi intra in vigoare de pe data de 8 decembrie, nu de pe 15, cum se anuntase initial.   

CITESTE si Triplarea taxei de poluare, valabila de la 15 decembrie. ADICA DE IERI!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
39

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
13

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
130

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...