Control la vila şefului SDN! Vezi ce au găsit inspectorii ITM

Control la vila şefului SDN! Vezi ce au găsit inspectorii ITM
La sesizarea presei, o echipă mixtă (relaţii de muncă, securitate şi sănătate în muncă) din cadrul I.T.M. Botoşani, a efectuat un control inopinat la punctul de lucru "execuţie locuinţă P + M şi împrejmuire spaţiu" situat în localitatea Tulbureni, nr.91, proprietate a domnului Zacreţchi Viorel, şi a constatat următoarele:

- se aflau la muncă 5 persoane, toate având încheiate contracte individuale de muncă cu normă întreagă la societatea comercială CLASSY GROUP CONSTRUCT S.R.L.Botoşani (contracte încheiate în perioada 07.04.2010-15.07.2013)

- beneficiarul lucrării a prezentat un contract de execuţie a construcţiei încheiat în luna iulie 2013 cu S.C. CLASSY GROUP CONSTRUCT S.R.L.Botoşani.

- Lucrătorii aflaţi la muncă nu purtau echipament de protecţie, nu primisera un exemplar din contractul individual de muncă, iar angajatorul nu a prezentat certificate medicale pentru doi lucrători dintre cei prezenţi, care să ateste că sunt apţi pentru prestarea acelei munci.
          
Faţă de constatările făcute s-au dispus măsuri pentru eliminarea deficienţelor, iar pentru contravenţiile săvârşite societatea comercială CLASSY GROUP CONSTRUCT S.R.L.Botoşani a fost sancţionată pecuniar.

COMUNICAT ITM BOTOSANI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
142

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
266

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...