Control inopinat al preşedintelui Consiliului Judeţean la Spitalul Mavromati-FOTO

Control inopinat al preşedintelui Consiliului Judeţean la Spitalul Mavromati-FOTO
Scandalul substanțelor dezinfectante folosite în spitalele din România nu afectează în nicio formă funcționarea Spitalului de Urgență Mavromati.

Președintele CJ Botoșani, Gheorghe Sorescu, a verrificat marţi dimineață, în cadrul unei inspecții inopinate, activitatea spitalului din subordine, în contextul problemelor de igienă raportate în ultima perioadă la zeci de unități spitalicești din țară. Sorescu a discutat cu pacienții internați pe secțiile de chirurgie și oftalmologie ale spitalului, oamenii declarându-se mulțumiți de condițiile de cazare și de hrană.
        
Anunțat de subalterni cu privire la vizita neașteptată a președintelui CJ, managerul Spitalului Mavromati, Corneliu Mihai, i-a prezentat acestuia și blocul operator, dar și nou înființata secție de neurochirurgie, în care își va desfășura activitatea tânărul medic neurochirurg Attila Kiss, iar în cursul săptămânii viitoare acesta va deveni complet funcțional. Corneliu Mihai a spus că angajarea de noi medici va continua și în perioada următoare.

Pentru atragerea acestor specialiști de care pacienții botoșăneni au nevoie a demarat deja activitatea de amenajare a locuințelor de serviciu, care să le poată fi puse la dispoziție. Datele din ultima perioadă arată că numărul de operații efectuate la Spitalul de Urgență este în continuă creștere, conducerea unității având în vedere creșterea numărului de săli de operație.
        
În privința dezinfectanților folosiți în cea mai mare unitate spitalicească din județ, Gheorghe Sorescu a primit asigurări că aceștia corespund standardelor din toate punctele de vedere, fapt demonstrat de analize recente, efectuate într-un laborator de specialitate.

Comunicat de presă Consiliul Judeţean 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
18

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
109

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
226

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...