Controale cerute la transportatorii din Botoșani care efectuează curse pe distanțe mari

Șoferii care efectuează curse spre București nu respectă programul de odihnă și nici nu fac suficiente opriri, s-au plâns mai mulți botoșăneni Asociației pentru Protecția Consumatorului.

Controale cerute la transportatorii din Botoșani care efectuează curse pe distanțe mari

Drepturile cetățenilor nu sunt respectate întru totul de o parte dintre transportatorii din Botoșani care efectuează curse pe distanțe mare.

Asta susține reprezentantul din Botoșani al Asociației pentru Protecția Consumatorului, Radu Căjvăneanu, care spune că a primit mai multe reclamații în special de la pensionari și persoane cu dizabilități care au călătorit pe distanțe lungi și care s-au plâns de faptul că șoferii opresc de foarte puține ori pe traseu sau mijloacele de transport nu sunt adaptate și celor cu probleme locomotorii.

Radu Căjvăneanu a cerut prefectului, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ pentru Protecția Consumatorului, să se facă controale în special la autocarele care merg spre București.

"Am primit sesizări cum că nu se fac opririle reglementate. S-ar spune că trebuie făcute opriri o dată la două ore ca să se mai odihnească și șoferii, pensionarii au și ei treburile lor. Poate propunem un control pe tema aceasta", a precizat Radu Căjvăneanu.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare