Continuarea marilor proiecte din municipiul Botoşani, la mâna Ministerului Dezvoltării

Continuarea marilor proiecte din municipiul Botoşani, la mâna Ministerului Dezvoltării
Ministerul Dezvoltării face la ora actuală o analiză în ceea ce priveşte proiectele de investiţii derulate de unităţile administrativ-teritoriale cu fonduri europene, după care se va stabili ce proiecte vor primi finanţare pentru a putea fi finalizate.

La Botoşani este vorba de reabilitarea Teatrului "Mihai Eminescu", unde termenul de finalizare a investiţiei nu a putut fi respectat din cauza lucrărilor suplimentare la structura de rezistenţă, dar şi Parcul de agrement Cornişa, care ar trebui să fie gata în vara acestui an.

“În momentul de faţă se face o centralizare la nivel naţional în ceea ce priveşte posibilitatea autorităţilor locale de a susţine financiar aceste proiecte. În urma acestei analize în ceea ce priveşte posibilitatea UAT-urilor de a se împrumuta, de a face din resurse proprii, Ministerul, în calitate de autoritate de management, va lua o decizie în ceea ce priveşte continuarea proiectelor", a precizat Cornel Herghelegiu, directorul Direcţiei de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta