Contac vrea sa demonstreze ca Marcu si Egner au colaborat cu Securitatea!

Contac vrea sa demonstreze ca Marcu si Egner au colaborat cu Securitatea!

Florin Egner a intrat in vizorul fostului sau sef de partid, Constantin Contac

Scandalul izbucnit la Iasi in legatura cu rezultatele de la CNSAS, care atesta faptul ca Gheorghe Nichita, primar de Iasi si presedinte interimar al PSD Botosani, a semnat un angajament cu fosta Securitate, ii vine ca o manusa lui Constantin Contac, suspendat de la conducerea PSD Botosani.

"Am demonstrat ca domnul Gheorghe Nichita nu este atat de curat pe cat zice. De doua ori a dat acceptul de colaborare cu Securitate sub numele de Mihai. A fost o lichea tot timpul, nu a vrut sa recunoasca! Dupa parerea mea, este foarte grav ce a facut Nichita, ca a ascuns acest lucru", a declarat Constantin Contac.

Incurajat de noile dezvaluiri ale CNSAS, presedintele suspendat al PSD Botosani, care a declarat astazi ca, din punctul sau de vedere, se simte in continuare sef al partidului, vrea sa demonstreze ca nici botosanenii nu s-au dat in laturi de la niscaiva semnaturi la Securitate!

"Multe nume importante din Botosani au colaborat cu Securitatea, si am cerut la CNSAS sa mai verifice alte doua persoane, pe Gheorghe Marcu si Florin Egner. Au tot spus ca am fost un dictator in organizatia PSD, de asta vreau sa-i verific. Cu timpul voi mai cere si pentru altii", a avertizat Contac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
410

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
196

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
143

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...