Contac ramane la mana lui Nichita!

Contac ramane la mana lui Nichita!

GHEORGHE NICHITA

La sfarsitul acestei saptamani se va intruni Biroul Permanent Judetean la Botosani, in cadrul caruia se va lua o decizie privind data alegerilor din filiala judeteana a PSD.

Viitoarea intalnire vine in contextul creat de decizia de astazi a Biroului Permanent National, reunit la Bucuresti, de a-l suspenda din functia de presedinte al PSD Botosani pe Constantin Contac.

Surse din PSD confirma ca motivul suspendarii lui Contac a fost razboiul purtat cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

Vicepresedinte al partidului la nivel central, Nichita a blocat lista directorilor propusa de Contac pentru institutiile deconcentrate.

Declaratiile de presa facute de Contac ar fi, potrivit surselor din PSD, si motivul pentru care de la nivel central s-a decis ca la Botosani trebuie sa se produca o schimbare.

Pana la clarificarea situatiei de la Botosani, interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, este nascut in Dorohoi, fiind cunoscuta si apropierea sa de un alt dorohoian, Andrei Dolineaschi, deputat in Parlamentul Romaniei, cel din urma manifestandu-si, in urma cu cateva zile, dezaprobarea fata de atitudinea lui Contac.
 

Andrei Dolineaschi este, de altfel, si consilier la presedintelui PSD, Mircea Geoana, din anul 2005, iar din 2008 secretar executiv al PSD.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele 5 substanțe care dau cea mai mare dependență și cum afectează acestea creierul!

astăzi, 11:53
127

Cei mai mulți cercetători au căzut însă de acord că pentru a măsura cât de mare este dependența dată de un drog sunt câteva criterii foarte importante: cât de mult rău poate provoca, valo...

Sindicaliștii din penitenciare o contrazic pe Ana Birchall: Dimpotrivă, lucrătorii din penitenciare NU își primesc drepturile salariale!

astăzi, 11:06
129

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a transmis astăzi că lucrătorii din penitenciare își primesc drepturile salariale. Ordinul Ministrului Justiției pentru plata orelor supli...

La 15 ani, are deja un dosar penal pentru furt calificat şi distrugere!

astăzi, 11:00
155

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti au identificat, miercuri, un adolescent de 15 ani, din aceeaşi localitate, bănuit că ar fi comis mai multe infracţiuni de f...