Contac ramane la mana lui Nichita!

Contac ramane la mana lui Nichita!

GHEORGHE NICHITA

La sfarsitul acestei saptamani se va intruni Biroul Permanent Judetean la Botosani, in cadrul caruia se va lua o decizie privind data alegerilor din filiala judeteana a PSD.

Viitoarea intalnire vine in contextul creat de decizia de astazi a Biroului Permanent National, reunit la Bucuresti, de a-l suspenda din functia de presedinte al PSD Botosani pe Constantin Contac.

Surse din PSD confirma ca motivul suspendarii lui Contac a fost razboiul purtat cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

Vicepresedinte al partidului la nivel central, Nichita a blocat lista directorilor propusa de Contac pentru institutiile deconcentrate.

Declaratiile de presa facute de Contac ar fi, potrivit surselor din PSD, si motivul pentru care de la nivel central s-a decis ca la Botosani trebuie sa se produca o schimbare.

Pana la clarificarea situatiei de la Botosani, interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, este nascut in Dorohoi, fiind cunoscuta si apropierea sa de un alt dorohoian, Andrei Dolineaschi, deputat in Parlamentul Romaniei, cel din urma manifestandu-si, in urma cu cateva zile, dezaprobarea fata de atitudinea lui Contac.
 

Andrei Dolineaschi este, de altfel, si consilier la presedintelui PSD, Mircea Geoana, din anul 2005, iar din 2008 secretar executiv al PSD.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: România va fi cuprinsă de un VAL de FRIG!

Luni, 18 Martie 2019
1057

Temperaturile vor scădea semnificativ la nivelul întregii ţări în perioada 19-21 martie şi vor apărea şi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, potrivit prognozei de special...

Parlamentar rus: Bombardierele Tupolev din Crimeea sunt o reacţie la sistemul balistic din România

Luni, 18 Martie 2019
170

Rusia a decis staţionarea bombardierelor atomice Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca reacţie la instalarea de către SUA a sistemului balistic în România, afirmă parlamentarul Viktor Bo...

Curtea de Conturi: Lipsuri de 11,5 milioane lei la ANAF, in 2017

Luni, 18 Martie 2019
336

Raportul Public pe anul 2017 intocmit de Curtea de Conturi dezvaluie lipsuri de 11,572 milioane de lei la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)."Inventarierea elementelor de natura...