Contac ramane la mana lui Nichita!

Contac ramane la mana lui Nichita!

GHEORGHE NICHITA

La sfarsitul acestei saptamani se va intruni Biroul Permanent Judetean la Botosani, in cadrul caruia se va lua o decizie privind data alegerilor din filiala judeteana a PSD.

Viitoarea intalnire vine in contextul creat de decizia de astazi a Biroului Permanent National, reunit la Bucuresti, de a-l suspenda din functia de presedinte al PSD Botosani pe Constantin Contac.

Surse din PSD confirma ca motivul suspendarii lui Contac a fost razboiul purtat cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

Vicepresedinte al partidului la nivel central, Nichita a blocat lista directorilor propusa de Contac pentru institutiile deconcentrate.

Declaratiile de presa facute de Contac ar fi, potrivit surselor din PSD, si motivul pentru care de la nivel central s-a decis ca la Botosani trebuie sa se produca o schimbare.

Pana la clarificarea situatiei de la Botosani, interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, este nascut in Dorohoi, fiind cunoscuta si apropierea sa de un alt dorohoian, Andrei Dolineaschi, deputat in Parlamentul Romaniei, cel din urma manifestandu-si, in urma cu cateva zile, dezaprobarea fata de atitudinea lui Contac.
 

Andrei Dolineaschi este, de altfel, si consilier la presedintelui PSD, Mircea Geoana, din anul 2005, iar din 2008 secretar executiv al PSD.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
500

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...