Contac ramane la mana lui Nichita!

Contac ramane la mana lui Nichita!

GHEORGHE NICHITA

La sfarsitul acestei saptamani se va intruni Biroul Permanent Judetean la Botosani, in cadrul caruia se va lua o decizie privind data alegerilor din filiala judeteana a PSD.

Viitoarea intalnire vine in contextul creat de decizia de astazi a Biroului Permanent National, reunit la Bucuresti, de a-l suspenda din functia de presedinte al PSD Botosani pe Constantin Contac.

Surse din PSD confirma ca motivul suspendarii lui Contac a fost razboiul purtat cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

Vicepresedinte al partidului la nivel central, Nichita a blocat lista directorilor propusa de Contac pentru institutiile deconcentrate.

Declaratiile de presa facute de Contac ar fi, potrivit surselor din PSD, si motivul pentru care de la nivel central s-a decis ca la Botosani trebuie sa se produca o schimbare.

Pana la clarificarea situatiei de la Botosani, interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, este nascut in Dorohoi, fiind cunoscuta si apropierea sa de un alt dorohoian, Andrei Dolineaschi, deputat in Parlamentul Romaniei, cel din urma manifestandu-si, in urma cu cateva zile, dezaprobarea fata de atitudinea lui Contac.
 

Andrei Dolineaschi este, de altfel, si consilier la presedintelui PSD, Mircea Geoana, din anul 2005, iar din 2008 secretar executiv al PSD.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteo: Săptămâna începe cu frig, apoi aduce un ciclon mediteranean

astăzi, 07:11
1781

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste.Temperaturile vor cre...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIV)

Duminică, 20 Ianuarie 2019
233

Începând cu acest grupaj, vom publica dialogul avut cu epigramistul MIHAI HAIVAS:Școala generală Cristinești  (clasele I - VII) - 1948 - 1955Liceul nr. 1 Dorohoi( acum Co...

A ajuns în comă la spital, după ce s-a prăbușit în fața barului!

Duminică, 20 Ianuarie 2019
2827

Băutura l-a dus până aproape de moarte! Un tânăr din Todireni, județul Botoșani, a băut duminică dimineață într-un bar din sat, consumând o cantitate mare de alcool.&n...