Contac ramane la mana lui Nichita!

Contac ramane la mana lui Nichita!

GHEORGHE NICHITA

La sfarsitul acestei saptamani se va intruni Biroul Permanent Judetean la Botosani, in cadrul caruia se va lua o decizie privind data alegerilor din filiala judeteana a PSD.

Viitoarea intalnire vine in contextul creat de decizia de astazi a Biroului Permanent National, reunit la Bucuresti, de a-l suspenda din functia de presedinte al PSD Botosani pe Constantin Contac.

Surse din PSD confirma ca motivul suspendarii lui Contac a fost razboiul purtat cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

Vicepresedinte al partidului la nivel central, Nichita a blocat lista directorilor propusa de Contac pentru institutiile deconcentrate.

Declaratiile de presa facute de Contac ar fi, potrivit surselor din PSD, si motivul pentru care de la nivel central s-a decis ca la Botosani trebuie sa se produca o schimbare.

Pana la clarificarea situatiei de la Botosani, interimatul va fi asigurat de Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, este nascut in Dorohoi, fiind cunoscuta si apropierea sa de un alt dorohoian, Andrei Dolineaschi, deputat in Parlamentul Romaniei, cel din urma manifestandu-si, in urma cu cateva zile, dezaprobarea fata de atitudinea lui Contac.
 

Andrei Dolineaschi este, de altfel, si consilier la presedintelui PSD, Mircea Geoana, din anul 2005, iar din 2008 secretar executiv al PSD.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul polițiștilor pentru bicicliști: Trecerile de pietoni sunt pentru... pietoni!

astăzi, 10:24
50

În ultima vreme au fost tot mai dese accidentele în care au fost implicați bicicliștii. Pornind de la o întrebare adresată pe Facebook, polițiștii au atras atenția asupra respo...

Naștere cu bucluc: O tânără de 19 ani a sunat în ultima clipă la 112, anunțând că aduce pe lume un copil!

Vineri, 21 Septembrie 2018
2510

La 19 ani, o tânără a avut parte de o experiență mai rar întâlnită. Deși era la a doua naștere și știa că sorocul e aproape, tânăra femeie a întârziat pr...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

Vineri, 21 Septembrie 2018
1047

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...