Consultarile la Cotroceni au fost anulate, se va discuta despre un nou premier

Consultarile la Cotroceni au fost anulate, se va discuta despre un nou premier
Consultarile de luni, de la Palatul Cotroceni, pe tema tratatului de stabilitate fiscala in UE si a stabilitatii politice in parlament, au fost anulate ca urmare a depunerii mandatului Guvernului de catre premierul Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu se va intalni insa cat mai repede cu liderii formatiunilor politice parlamentare pentru desemnarea unui nou premier.

Conform TVR Info, la Palatul Cotroceni a avut loc o sedinta a presedintelui cu consilierii, pentru convocarea unor noi consultari pe tema desemnarii unui nou premier.

De asemenea, conform sursei citate, Emil Boc ar fi mers la Palatul Cotroceni in jurul orei 11.30, pentru a discuta cu presedintele.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca toti cei trei lideri ai USL vor merge la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, indiferent cand va fi aceasta programata.

"Eu, Daniel Constantin si Crin Antonescu vom merge la consultari cu presedintele, avand in vedere ca este vorba de o noua tema. Aceasta se refera la consultarile cerute Constituie ca urmare a demisiei premierului si la formarea unui nou guvern. Din punct de vedere constitutional, s-a facut primul pas: demisia Guvernului actual. Urmeaza respingerea a doua guverne in 60 de zile, dupa care pot fi organizate alegerile anticipate. Acestea nu pot avea loc in aceeasi zi cu cele locale, dar pot fi organizate cu o saptamana sau doua inainte sau dupa alegerile locale", a declarat Victor Ponta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
8

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
361

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
244

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...