Constituirea noului Consiliu Judeţean, sub semnul întrebării! Vezi motivul!

Constituirea noului Consiliu Judeţean, sub semnul întrebării! Vezi motivul!
Prefectul judeţului a convocat, miercuri, şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean, în care ar trebui validate mandatele noilor aleşi locali.

Acest lucru ar putea însă să nu se întâmple întrucât nu au fost publicate în Monitorul Oficial toate rapoartele financiare pe care partidele aveau obligaţia să le transmită la Autoritatea Electorală Permanentă.

În aceste condiţii, nici mandatele consilierilor nu vor putea fi validate, iar alegerea noului preşedinte al Consiliului Judeţean şi a celor doi vicepreşedinţi se va amâna.

Aceeaşi situaţie ar putea fi şi la Consiliul Local Botoşani, unde şedinţa de constituire a fost convocată pentru data de 23 iunie.

“Şedinţele vor avea loc conform datelor programate, singura problemă este la validarea mandatelor pe care o face comisia de validare, pe baza rapoartelor publicate în Monitorul Oficial. Se întrunesc în şedinţă, se alege comisia de validare, dar dacă nu sunt publicate rapoartele nu pot fi validaţi consilierii. Se reprogramează şedinţele în baza adreselor făcute de către Consiliile Locale, prin ordin de prefect", a precizat prefectul Dan Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
164

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
251

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
383

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...