Constantin Contac: Pe fiul meu l-am educat sa fie sef!

Constantin Contac: Pe fiul meu l-am educat sa fie sef!
Constantin Contac le-a cerut primarilor PSD astazi, la intrunirea desfasurata la sediul partidului, sa se mobilizeze, pentru a se aduna cat mai multe voturi.

Astfel, spune Contac, cei care nu vor intra din primul tur, cu 51%, vor avea sanse sa intre in Parlament datorita numarului de voturi obtinute de partid. La intrunire a participat si liderul conservator Marcela Lozneanu.

Social-democratii si-au prezentat apoi candidatii la alegerile din 30 noiembrie, avand in vedere ca astazi este si prima zi de campanie electorala.

Despre Doina Dretcanu, Constantin Contac a spus ca a facut cat poate sa faca si sa ridice o femeie, dar nu s-a lasat calcata in picioare, iar despre conservatorul Viorel Pana, ca este un baiat frumos si destept, cu initiativa si care se cunoaste ca nu este un adormit.

Vizibil emotionat a fost Contac in momentul in care si-a prezentat fiul.

La Colegiul 6 candideaza un pui de-al meu. L-am invatat sa se scoale de dimineata si sa plece la treaba. L-am educat sa fie sef. E baiatul meu si imi este greu sa-l laud. Speram sa fie un om care sa se bata pentru judet, a spus Contac.

In final, social-democratii au pornit intr-un mars, prin fata Teatrului Mihai Eminescu pana la Piata, ca sa vada toata lumea ca si ei au inceput campania electorala. Si pentru ca Primaria nu le-a dat autorizatie, social-democratii au circulat doar pe trotuare.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
5

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
486

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
154

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...