Consilierii locali au aprobat înfiinţarea a două societăţi! Vezi cu ce se vor ocupa!

Consilierii locali au aprobat înfiinţarea a două societăţi! Vezi cu ce se vor ocupa!
Serviciul Public Local de Asistenţă Socială (SPLAS) Botoşani s-a asociat cu o societate cu sediul în Bucureşti, în vederea înfiinţării unor firme, care au ca obiect de activitate prestarea serviciilor de întreţinere a spaţiilor exterioare şi a clădirilor.

Această asociere a fost aprobată de consilierii locali în ultima şedinţă ordinară din acest an.
SPLAS Botoşani participă, în calitate de partener, la implementarea proiectului “Vulnerabil, dar activ social ca tine", proiect finanţat din fonduri europene, această asociere fiind creată cu scopul de a reintegra pe piaţa muncii persoane vulnerabile din municipiul Botoşani.

Una dintre societăţi, rezultată în urma asocierii dintre SPLAS Botoşani şi societatea UPA Solutions,  se va numi Social Clean Mobil Botoşani şi va avea ca obiect de activitate prestarea serviciilor de curăţenie a clădirilor şi va duce la crearea a cinci locuri de muncă din grupul ţintă, beneficiind de o asistenţă financiară nerambursabilă de 408.053 lei, pentru înfiinţarea şi funcţionarea structurii pentru o perioadă de 9 luni.

Cea de-a doua societate ce va fi înfiinţată în urma acestei asocieri se va numi Social Green Services Botoşani, care va avea ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de curăţenie, întreţinere a spaţiilor exterioare şi va duce la crearea a 11 locuri de muncă. Finanţarea nerambursabilă va fi de 554.223 lei, pentru o perioadă de minimum 9 luni.

 

Spune-ne opinia ta