Consilier local revoltat: "Este inadmisibil ca un vatman să conducă băut!"

Consilier local revoltat: "Este inadmisibil ca un vatman să conducă băut!"
Un consilier local s-a arătat revoltat de faptul că unii angajați ai societății Eltrans care conduc tramvaie se urcă băuți la volan, deși au în grijă viața atâtor oameni.

Eugen Țurcanu a cerut conducerii Eltrans ca la următoarea ședință ordinară de Consiliu Local să prezinte o informare cu situația vatmanilor care au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice la serviciu.

Solicitarea alesului municipal vine după ce unul dintre vatmani a fost depistat sâmbătă, după ce tramvaiul pe care îl conducea a deraiat, iar un alt vatman băut a acroșat în urmă cu câteva săptămâni o mașină a Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

“Aș dori să fac un apel către conducerea societății Eltrans, dacă tot am văzut că s-a mai descoperit un vatman beat în trafic, să comunice dacă se poate câți vatmani au fost găsiți băuți la manșă de la începutul anului și câți au fost depistați de poliție și câți au fost depistați de societate și li s-a interzis să urce să conducă aceste utilaje. Mi se pare indamisibil să conduci băut", a spus Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
589

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
108

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...