Consilier local de 27 de ani, din Botoșani, găsit mort! FOTO

Consilier local de 27 de ani, din Botoșani, găsit mort! FOTO
Un tânăr în vârstă de 27 de ani care a fost ales consilier local în urma scrutinului din iunie a fost găsit, vineri dimineață, fără suflare. Este vorba de Alin Acasandrei, care era consilier local din partea PNL în comuna Avrămeni.

Acesta locuia în satul Timuș, din comuna Avrămeni, iar părinții au fost cei care l-au găsit în pat decedat.

Vestea morții tânărului i-a șocat pe cei care l-au cunoscut, mai ales că nu era cunoscut ca având probleme de sănătate. Acesta lucra ca gestionar la un magazin din Avrămeni.

"A participat chiar acum câteva zile la ultima ședință de Consiliu Local, era vesel, plin de viață. Chiar a fost ales ca începând cu luna septembrie timp de trei luni să fie președinte de ședințe. Nu știm de ce a murit", a spus Truță Mandache, viceprimarul comunei Avrămeni.

Trupul neînsuflețit a fost luat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

"Dumnezeu sa te ierte prieten drag. Nu o sa uit niciodata toate lucrurile bune pe care mi le spuneai si mi le explicai ca unui frate, nu o sa uit zambetul tau, glumele tale si sufletul tau bun pe care il aveai...Dumnezeu stie de ce te-a luat de langa noi, o sa pastram cu totii amintirea ta in suflet, amintirea unui prieten, frate, amintirea unui baiat cu un suflet bun... Condoleante familiei! No sa te uitam Alin!!!!", este unul dintre mesajele postate de un prieten al consilierului local pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Facebook


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
29

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
53

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...