Consilier local de 27 de ani, din Botoșani, găsit mort! FOTO

Consilier local de 27 de ani, din Botoșani, găsit mort! FOTO
Un tânăr în vârstă de 27 de ani care a fost ales consilier local în urma scrutinului din iunie a fost găsit, vineri dimineață, fără suflare. Este vorba de Alin Acasandrei, care era consilier local din partea PNL în comuna Avrămeni.

Acesta locuia în satul Timuș, din comuna Avrămeni, iar părinții au fost cei care l-au găsit în pat decedat.

Vestea morții tânărului i-a șocat pe cei care l-au cunoscut, mai ales că nu era cunoscut ca având probleme de sănătate. Acesta lucra ca gestionar la un magazin din Avrămeni.

"A participat chiar acum câteva zile la ultima ședință de Consiliu Local, era vesel, plin de viață. Chiar a fost ales ca începând cu luna septembrie timp de trei luni să fie președinte de ședințe. Nu știm de ce a murit", a spus Truță Mandache, viceprimarul comunei Avrămeni.

Trupul neînsuflețit a fost luat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

"Dumnezeu sa te ierte prieten drag. Nu o sa uit niciodata toate lucrurile bune pe care mi le spuneai si mi le explicai ca unui frate, nu o sa uit zambetul tau, glumele tale si sufletul tau bun pe care il aveai...Dumnezeu stie de ce te-a luat de langa noi, o sa pastram cu totii amintirea ta in suflet, amintirea unui prieten, frate, amintirea unui baiat cu un suflet bun... Condoleante familiei! No sa te uitam Alin!!!!", este unul dintre mesajele postate de un prieten al consilierului local pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Facebook


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
82

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
120

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
250

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...