Conservatorii botosaneni nu primesc posturi importante!

Conservatorii botosaneni nu primesc posturi importante!

 Conservatorii si social-democratii, impreuna in campania electorala!  

Au castigat impreuna, dar vor imparti la a treia strigare! Conservatorii sunt rezerve, dupa ce in meciul de calificare au fost titulari!

Social-democratii botosaneni anunta ca vor lua in calcul posturile pentru conservatori abia la a treia runda de negocieri, motivat de faptul ca, la Botosani, conservatorii nu ar fi avut un aport important la rezultatul alegerilor din noiembrie 2008.

De la nivel central, noi nu am avut locuri asigurate in primul esalon si nici in al doilea pentru PC. Partidul Conservator va fi luat in discutie in etapa a treia, adica la functii normale, obisnuite, in structuri, acolo unde se vor ivi. Acestea sunt indicatiile deocamdata. Am o lista cu vreo cinci-sase solicitari. Vom discuta in Biroul Permanent si vom vedea ce este de facut, a declarat Constantin Contac, liderul PSD Botosani.

Nu este de neglijat nici faptul ca Viorel Pana, care a candidat din partea conservatorilor, dar in numele Aliantei PSD-PC la Botosani, a lasat datorii neachitate de circa 400.000 de lei, pe care urmeaza sa le achite social-democratii.

"Vom cauta impreuna cu partenerii de alianta sa lichidam datoriile. Am depus la Autoritatea Electorala Permanenta cheltuielile care au fost in campanie, de circa 400.000 lei. Am avut o discutie cu doamna Marcela Lozneanu si i-am reamintit situatia. Urmeaza sa ia legatura cu Daniela Popa, sa o informeze", declara in urma cu cateva zile social-democratul botosanean Vasile Halasanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
26

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
77

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...