Condamnat la închisoare după un conflict pornit dintr-o prostie

Condamnat la închisoare după un conflict pornit dintr-o prostie
Un banal foc aprins în curtea vecinului a fost punctul de la care a pornit un conflict în urma căruia un bărbat din Ungureni ar putea ajunge după gratii.

Şi asta pentru că, trimis în judecată pentru tentativă de omor, Constantin C. a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni de închisoare plus plata a 8.700 de lei reprezentând daune morale şi cheltuieli de spitalizare. În martie 2014, Constantin C. s-a enervat teribil că vecinul său a dat foc unor gunoaie în curte. A pus mâna pe o furcă, a intrat în curtea vecinului şi l-a lovit pe acesta peste cap şi corp, provocându-i mai multe traumatisme.

Bărbatul lovit a ajuns la Spitalul Judeţean, iar ulterior transferat la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă "Dr. N. Oblu" Iaşi, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, medicii legişti au apreciat că leziunile i-au pus viaţa în pericol. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au preluat dosarul, Constantin C. fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor. Sentinţa pronunţată de judecătorii botoşăneni poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

astăzi, 12:58
255

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
3783

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...

Alerte meteo de la primar pentru cetăţenii dintr-o comună botoşăneană!

Marţi, 19 Septembrie 2017
8225

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii din satele Răchiţi, Roşiori, Costeşti şi Cişmea, posesori de telefoane mobile, să-i tr...