Condamnat la inchisoare cu executare dupa o cascadorie cu o masina furata!

Condamnat la inchisoare cu executare dupa o cascadorie cu o masina furata!
Un barbat in varsta de 36 de ani a fost condamnat, marti, la doi ani de inchisoare cu executare de catre magistratii Judecatoriei Botosani, dupa ce la la sfarsitul lunii aprilie a provocat un accident cu o masina furata in apropierea Scolii nr.7 din municipiu, soldat cu ranirea unei persoane.

Trimis in judecata pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului, Vasile Petrescu a fost gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare.

Sentinta nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Accidentul s-a produs in noaptea de 26 spre 27 aprilie 2013.

Vasile Petrescu se deplasa la volanul unui Mercedes pe Aleea Prieteniei, în mașină cu acesta fiind și un bărbat în vârstă de 39 de ani. Mașina pe care bărbatul o conducea nu era a lui, ci a unui amic.

Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un bătător de covoare.

Bărbatul și-a continuat drumul, dar la scurt timp, pe strada Vârnav, s-a izbit într-un autoturism VW parcat și s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea pasagerului, care a fost transportat cu o Ambulanță la spital. Imediat după ce s-a răsturnat, șoferul a plecat de la fața locului, dar a fost găsit la scurt timp de către polițiști.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar oamenii legii au descoperit că acesta nu posedă nici permis de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
537

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
97

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...