Concursurile Verii la Uvertura Mall Botoșani

Concursurile Verii la Uvertura Mall Botoșani
Vara aceasta botoșănenii sunt invitați să participe la 3 concursuri pentru toate vârstele și categoriile: darts, FIFA și biliard.

Concurs Darts - Navia Cafe

Dacă e luni e darts. Uvertura Mall și Navia Cafe invită amatorii și pasionații de darts la un concurs cu premii și distracție, începând cu orele 18:00. Participarea este gratuită.

Concurs FIFA

In fiecare luni, incepand cu orele 18:00, la Bamb Play organizam pentru botosaneni concursuri de FIFA cu premii si multa distractie.

Summer Championship

Uvertura Mall si Chicago Club Darts & Billiards invita toti amatorii si pasionatii de bilird, la concursul Summer Championship.
Concursul va fi in fiecare miercuri, incepand cu orele 18:00 si va avea ca invitat special pe Babken Melkonyan (demonstratii de biliard).

Premiile sunt in valoare totala de 5.000 de lei iar pentru a participa trebuie achitată o taxă de înscriere de 10 lei.

Comunicat de presa






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
29

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
29

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...