Concurență mare pentru postul de agent la Serviciul Permise Botoșani!

Nu mai puțin de 14 candidați s-au înscris la concursul organizat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani în vederea ocupării unui post de agent din sursă externă.

Concurență mare pentru postul de agent la Serviciul Permise Botoșani!

În urma selecției dosarelor, patru candidați au fost eliminați, întrucât nu îndeplineau condițiile de participare.

Cei care au rămas în cursă vor susține în data de 25 aprilie proba scrisă, la București, iar dacă va fi situație de balotaj după această probă, candidații vor susține și un interviu de departajare. 

"Și la celelalte județe care au posturi scoase la concurs este cam aceeași concurență. Cel de-al doilea post scos la concurs, de ofițer, este recrutare din sursă internă și va avea loc pe 27 aprilie. Să sperăm că se vor ocupa, sunt județe care au avut scoase posturi la concurs dar nu s-au ocupat. Nu s-a obținut nota minimă pentru ocuparea postului și s-a reluat procedura care este destul de greoaie și durează, mai ales pentru cei din județele îndepărtate pentru că totul se întâmplă la București, la direcția noastră de profil", a declarat Marian Ciornea, șeful interimar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta