Concendii fără plată limitate la Spitalul Mavromati!

Concendii fără plată limitate la Spitalul Mavromati!
Deficitul mare de personal de pe unele secții a determinat conducerea Spitalului Județean Mavromati din Botoşani să reducă numărul concediilor fără plată acordate.

Dacă în anii trecuți erau zeci de angajați care plecau în concediu fără plată, în acest an doar pentru 19 persoane a fost aprobat.

Majoritatea celor care solicită concediu fără plată sunt asistenți medicali care pleacă la muncă în străinătate, de regulă pentru un an, luând această decizie din cauza salariilor mici din țară.

"Secțiile de pe care provin salariații sunt ATI, Neurologie, Laborator și UPU. Număul acestora a scăzut datorită faptului că, din cauza deficitiului crescut de personal, conducerea spitalului a refuzat să mai semneze plecarea personalului în concediu fără plată", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

În acest an, cea mai mare unitate spitalicească din județ a scos la concurs zeci de posturi, din cauza deficitului mare de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1229

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1653

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
526

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...