Concendii fără plată limitate la Spitalul Mavromati!

Concendii fără plată limitate la Spitalul Mavromati!
Deficitul mare de personal de pe unele secții a determinat conducerea Spitalului Județean Mavromati din Botoşani să reducă numărul concediilor fără plată acordate.

Dacă în anii trecuți erau zeci de angajați care plecau în concediu fără plată, în acest an doar pentru 19 persoane a fost aprobat.

Majoritatea celor care solicită concediu fără plată sunt asistenți medicali care pleacă la muncă în străinătate, de regulă pentru un an, luând această decizie din cauza salariilor mici din țară.

"Secțiile de pe care provin salariații sunt ATI, Neurologie, Laborator și UPU. Număul acestora a scăzut datorită faptului că, din cauza deficitiului crescut de personal, conducerea spitalului a refuzat să mai semneze plecarea personalului în concediu fără plată", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

În acest an, cea mai mare unitate spitalicească din județ a scos la concurs zeci de posturi, din cauza deficitului mare de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
61

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
138

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...

În memoria eroilor salvatori: Trei ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă!

astăzi, 07:20
662

Zi tristă pentru Ambulanța Botoșani. În urmă cu trei ani, pe data de 19 martie 2015, un ambulanțier murea în misiune, iar colegii trag astăzi un semnal de alarmă cu privire la prior...