Concendii fără plată limitate la Spitalul Mavromati!

Concendii fără plată limitate la Spitalul Mavromati!
Deficitul mare de personal de pe unele secții a determinat conducerea Spitalului Județean Mavromati din Botoşani să reducă numărul concediilor fără plată acordate.

Dacă în anii trecuți erau zeci de angajați care plecau în concediu fără plată, în acest an doar pentru 19 persoane a fost aprobat.

Majoritatea celor care solicită concediu fără plată sunt asistenți medicali care pleacă la muncă în străinătate, de regulă pentru un an, luând această decizie din cauza salariilor mici din țară.

"Secțiile de pe care provin salariații sunt ATI, Neurologie, Laborator și UPU. Număul acestora a scăzut datorită faptului că, din cauza deficitiului crescut de personal, conducerea spitalului a refuzat să mai semneze plecarea personalului în concediu fără plată", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

În acest an, cea mai mare unitate spitalicească din județ a scos la concurs zeci de posturi, din cauza deficitului mare de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
155

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
325

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...

Fost primar chemat în judecată de instituţia pe care a condus-o pentru o pagubă de zeci de mii de euro!

astăzi, 09:04
1024

Procesul a fost deschis de Primăria Truşeşti împotriva lui Mihai Puruhniuc, fostul şef al administraţiei publice locale, pentru recuperarea unei sume de 135.000 de lei.Suma a...