COMUNICAT PSD: PDL Botoşani nu a dezminţit afirmaţia că pregăteşte o fraudă electorală în judeţ!

PDL Botoşani nu a dezminţit afirmaţia că pregăteşte o fraudă electorală în judeţ. Membrii PDL confirmă indirect că au purtat discuţii privind frauda electorală.

Înainte de a răspunde întrebărilor puse de domnii de la PDL organizaţia PSD Botoşani îi invită pe aceştia să confirme sau să dezmintă public acuzaţiile care au fost formulate împotriva domniilor lor, respectiv că pregătesc o fraudă electorală în mai multe localităţi din judeţul Botoşani.

Dacă dânşii au dubii cu privire la autenticitatea probelor noastre ne pot da în judecată, iar dacă va fi cazul vom prezenta aceste probe în faţa instanţei. Sperăm însă, că vor ţine seama de avertismentul nostru şi vor renunţa să pună în practică ceea ce ştim cu certitudine că intenţionează să facă.

În ceea ce priveşte sursele noastre îi întrebăm pe cei de la PDL de ce au presupus că aceste informaţii ar fi putut veni din partea unui serviciu secret.
Nu cumva, prin această întrebare dânşii confirmă faptul că un serviciu secret ar fi avut ce înregistra?

În orice caz dovezile pe care le deţinem nu reprezintă "zvonuri nefondate" de genul celor pe care cei de la PDL le pot produce.

Până în momentul de faţă PDL Botoşani nu a dezminţit afirmaţia noastră privind intenţiile lor de a întreprinde acţiuni ce contravin legii electorale. Aşteptăm din partea PDL un răspuns clarificator la întrebarea: "este adevărat că PDL intenţionează să fraudeze alegerile din judeţul Botoşani?".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
225

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
174

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
121

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...