Comunicat Miscarea pentru Botosani: Vrem un oras curat!

Comunicat Miscarea pentru Botosani: Vrem un oras curat!
* orașul a fost împânzit de afișele electorale ale PSD, lipite pe stâlpi, garduri, sau pereți *Primarul Cătălin Flutur reacționează față de nerespectarea curățeniei în oraș *MPB promite că va curăța din nou mizeria produsă în Botoșani de PSD

Deși la începutul campaniei electorale PSD făcea apel la o campanie curată și decentă, pe parcursul tuturor celor trei săptămâni de competiție electorală, candidații PSD s-au dedat la atacuri murdare, manipulări josnice și sondaje false.

Deși au plătit cu bani grei publicarea unor sondaje mincinoase și cu date evident false, candidații la Consiliul Local în frunte cu Ovidiu Portariuc scad constant în opțiunile botoșănenilor! De aceea au nevoie de scandaluri publice, de aceea lansează dezinformări și tot de aceea au nevoie de notorietatea unui individ precum Radu Mazăre de la Constanța.



Mișcarea pentru Botoșani a respectat cu încăpățânare promisiunea primarului Cătălin Flutur de a duce o campanie curată în municipiul Botoșani.

De aceea, tinerii din MPB au inițiat o acțiune civică de curățare a tuturor afișelor electorale, indiferent de formațiune, lipite oriunde în afară de spațiile special amenajate!

Am rugat toate formațiunile angajate în campania electorală ca măcar să păstreze curățenia în oraș, dacă nu vor să dea o mână de ajutor să facem ordine. Marea lor majoritate au înțeles, mai puțin cei de la PSD. care, deși se bat cu pumnul în piept că vor o campanie decentă, au demonstart că nu ştiu ce înseamnă cuvântul decență", a spus primarul Cătălin Flutur.

Mișcarea pentru Botoșani va folosi toate resursele umane pentru a curăța orașul de afișele electorale lipite aiurea pe garduri, stâlpi și pereți, în încercarea de a păstra ceea ce s-a renovat în oraș cu atât de multe eforturi.

Este binevenit să ajute la curățarea afișelor electorale, orice botoșănean care își iubește orașul și care vrea să îl păstreze curat!

Comunicat Miscarea pentru Botosani

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
760

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...