Comunicat IQ Media: Indignare faţă de dezinformarea practicată de USL Botoşani

Constatăm cu stupoare faptul că limitele decenţei şi bunului simţ au fost depăşite de către staff-ul de campanie al USL Botoşani. Un sondaj de opinie realizat recent şi comandat de către Mişcarea pentru Botoşani a devenit pentru actorii politici implicaţi în procesul electoral un motiv de a arunca cu invective la adresa societăţii noastre.

Au fost invocate argumente gen "firmă fantomă", lucru care ne-a determinat să luăm atitudine publică faţă de acest demers. Toate acestea de la simplul fapt că, procedural, contractul de comodat pentru sediul social al firmei a expirat. Informăm pe această cale staff-ul de campanie al USL Botoşani că firma noastră a demarat procedurile de reînnoire a contractului de comodat pentru sediu social, la Registrul Comerţului fiind depus documentul care atestă acest lucru, fapt care va fi confirmat odată cu reactualizarea bazelor de date ale instituţiei amintite.

Pe de altă parte, din lipsă de argumente solide, staff-ul de campanie al USL Botoşani, a asociat numele unui asociat al firmei, domnul Dorel Codină, cu numele unui primar PDL din judeţul Botoşani, în comunicatul USL fiind specificat chiar faptul că acesta ar fi "ginerele unui fruntaş al PDL Botoşani, primarul comunei Mitoc, Vasile Capotă".

Precizăm cu această ocazie că este pentru prima oară când auzim despre numele domnului Vasile Capotă iar informaţiile prezentate sunt halucinante, între domnul Dorel Codină şi presupusa fiică a acestui domn primar neexistând niciodată nici măcar relaţii profesionale, cu atât mai puţin de altă natură.

Domnul Dorel Codină este căsătorit de peste cinci ani, soţia acestuia fiind magistrat. Cât despre cifrele din sondajul realizat de către IQ Media, acestea reprezintă adevărul sociologic la momentul culegerii datelor din piaţă şi nu considerăm adecvat să intrăm într-o polemică profesională pe această temă. Înţeleg că raţiunile de marketing electoral i-au obligat pe domnii din USL să aibă reacţie la un sondaj care le este defavorabil însă le reamintim că adevăraţii competitorii electorali ai acestor domni sunt actorii de pe scena politică botoşăneană şi nu terţii implicaţi colateral în servicii oferite partidelor politice.

Ştim că practica discreditării este o tehnică de comunicare în campaniile electorale, însă la fel de bine am putea spune şi noi că în piaţă circulă zvonuri că firma care a realizat sondajul USL este una dintre firmele de casă ale fostului baron PSD Michy Şpagă.

Nu vom intra însă într-un asemenea demers, preferând să păstrăm limitele decenţei şi profesionalismului.

IQ Media este o companie care activează din 2006, făcând parte dintr-un grup de firme care a derulat cu succes campanii de comunicare şi cercetare pentru clienţi importanţi din România şi străinătate printre care E.ON Moldova, Tuborg România, Iulius Mall, Renault România, Unicredit Ţiriac Bank, Banca Transilvania şi alte companii multinaţionale şi naţionale de renume. De asemenea, printre clienţii firmei s-au numărat toate partidele din România, atât PSD, cât şi PNL sau PDL.

Comunicat IQ Media

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
297

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
341

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
469

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...