COMUNICAT DE PRESA: "Suntem prea mici pentru voi!"

COMUNICAT DE PRESA: "Suntem prea mici pentru voi!"
AS Roma, FC Vorona, NS Pomarla, Bucovina Rogojesti, Vointa Sendriceni si Avantul Albesti transmit urmatorul mesaj conducerii AJF Botosani, echipelor Luceafarul Mihai Eminescu, FCM Dorohoi si altor echipe care fac jocuri de culise:

Pentru ca nu am fost anuntati de la inceputul campionatului 2009-2010 cine va fi castigatoarea acestui frumos sport, vrem sa va anuntam ca noi (echipele mentionate mai sus) vom protesta in etapa a XXII-a pentru modul in care se desfasoara unele partide si pentru modul cum o echipa castiga aceasta competitie sportiva. La toate partidele noastre, jucatorii vor purta banderole albe pe mana (Greva Japoneza), iar in cazul in care si dupa aceasta etapa echipa Luceafarul Mihai Eminescu va fi din nou avantajata, sau alte echipe vor face din nou jocuri de culise, noi nu ne vom prezenta la partidele din etapa a XXIII-a. Suntem prea mici pentru niste magarii atat de mari si nu vrem sa luam parte la ele.

"Noi suntem mici pentru a revolutiona fotbalul botosanean, care asa e de cand au aparut echipele din Liga a IV-a. Nu poti sa faci fotbal atat timp cat un arbitru nu va fi nevoit sa plateasca cheltuielile unei echipe, care a viciat un rezultat. Ar fi multe de spus, dar raman la concluzia ca jocurile sunt facute in primul rand de arbitri si in al doilea rand de antrenori, delegati si in cele din urma de jucatori, daca mai sunt lasati", a declarata delegatul Vointei Sendriceni, Liviu Ailioaie.


Razvan Zetu, director FC Vorona:

"Nu cred ca s-a mai vazut undeva in tara asta ca un antrenor de la o echipa sa fie jucatorul alteia (n.r. Leonte care a jucat in meciul din cupa dintre FCM Dorohoi si NS Pomarla, apoi a fost antrenor la FCM Dorohoi in partida de la Roma) si chiar sa joace in meciurile grele (n.r. Leonte a jucat in partidele CS Darabani - Luceafarul 1-2 si FCM Dorohoi - Luceafarul, el evoluand pentru Luceafarul), iar un conducator de echipa cum e Andrici sa faca parte din echipa "Cavalerii Fluierului". Deci sa fie in acelasi grup, in aceeasi echipa, coleg cu cei care "impart" dreptatea in liga noastra. Era o minune daca Luceafarul nu castiga campionatul anul asta la cate atuuri a avut. E pacat ca si campioana si echipele care se bat la retrogradare se stabilesc prin metode care nu tin de fenomenul sportiv. Arbitrii gresesc, unii amana meciuri, altii dau meciuri iar altii folosesc jucatori suspendati cu buna stiinta. E pacat ca asa se stabileste o ierarhie la nivel de judet dupa an in care unii chiar au muncit corect. Vom protesta si noi, este normal. Anul asta nu avem o campioana ci o echipa care a "castigat" meciuri, iar unele echipe meritau sa fie mai sus in clasament nu la retrogradare"


Dumitru Chelariu, presedinte NS Pomarla:

"Eu as vrea sa sabotam sa nu jucam deloc in semn de protest, dar voi discuta cu jucatorii. E de rasul lumii. Ce inseamna asta? Mi-e scarba. Si mie mi s-a propus sa bage pe fals sa castigam si i-am spus ca mi-e scarba si atat. Nu am nevoie, eu nu am facut din astea. Nu mai are nici un Dumnezeu intrecerea. Asa pot face de la inceput si sa-i bat cu japca pe toti, cu bani si smecherii, dar de ce ne mai aflam oare in jocul asta? Parca suntem intr-un film cu prosti. Chiar nu mai are absolut nici o valoare, nu mai e valabil nici un calcul, nici o ierarhizare. Vf. Campului - CS Darabani 4-1, eu am crezut ca e gluma. Vad ca ma suna toti dupa meci sa vada ce facem. Ma gandeam ca o fac asa din pura curiozitate, dar ei se strofoca de mama focului".


Gica Tabultoc, presedinte AS Roma:
 
"Este incredibil ce se intampla. Nu-mi vine sa cred. Noi pentru ce mai luptam? De ce dam bani pe prime, bani pe motorina, bani la arbitri, bani pentru teren, de ce daca de la inceput s-a stiut ca Eminescu trebuie sa iasa pe locul 1. Trebuia sa fim anuntati si luam o pauza de 1 an si reintram cand promovau ei, ca vad ca sunt disperati dupa promovare, desi au fost acolo si s-au facut de ras, au batut arbitri si s-au retras. De ce? Ca acolo nu era "Liga Mihai Eminescu". Eu sunt foarte bun prieten cu Ticu (n.r. Dumitru Chelariu) si el avea nevoie de puncte ca sa nu ajunga la baraj, dar s-a jucat pe teren si asta s-a vazut. Oare de ce altii nu pot face la fel? Am vrut sa nu ne prezentam la meciul de la Saveni, dar asteptam sa vedem cat de departe poate merge aceasta magarie. Eu nicodata nu am contestat un jucator, pentru ca nu ma intereseaza. Daca echipa e buna bate si asa, daca nu, asta e. Anul trecut, Matei era la Vf. Campului si era suspendat pentru un rosu si l-am lasat sa joace pentru ca nu ma intereseaza rezultatul ci jocul. De unde a stiu Filip ca Podariu avea 4 galbene sau ca unii jucatori sunt pe fals? Nu se mai poate asa ceva".


Va multumim!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
209

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...