Complice al unei agresiuni, trimis în judecată de procurori

Complice al unei agresiuni, trimis în judecată de procurori
Rând pe rând, toţi participanţii la o agresiune comisă într-un club din municipiul Botoşani în februarie anul trecut ajung în faţa anchetatorilor, care au dispus trimiterea lor în judecată.

În timp ce toată lumea aştepta concertul ce urma să aibă loc într-un local din centrul municipiului, mai mulţi tineri erau implicaţi într-o bătaie ce a avut ca punct de pornire o şicanare în trafic. Cu totul întâmplător, ambele "tabere" au ajuns în acelaşi local, iar o jignire adresată unei fete dintr-unul dintre grupuri a fost flacăra ce a aprins conflictul. Pentru că i-a înjurat prietena, Radu M. s-a dus la masa la care Silviu U. se afla cu fratele său şi cu câteva prietene şi l-a admonestat, ajungând să se împingă, ba chiar l-a lovit cu pumnul în ochi, distrugându-i ochelarii de vedere.

Iniţial, conflictul a fost aplanat chiar de tânăra de la care pornise, însă în pauza spectacolului, un amic al lui Radu M. s-a dus la baie, prilej pentru fratele lui Silviu U., Ionuţ, să-l lovească. Cum era de aşteptat, întregul grup al lui Radu M. a sărit în ajutorul prietenului, astfel că Ionuţ U. a fost "frăgezit" cu pumnii şi picioarele. Bătaia a fost oprită de agenţii de pază ai localului, cei agresaţi plecând la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Toţi cei patru agresori au fost cercetaţi penal, iar în august anul trecut Radu M. şi Bogdan S. au fost trimişi în judecată. Radu M. a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare şi plata suma de 2.976 lei, reprezentând daune materiale şi morale faţă de Silviu U. În schimb, dată fiind retragerea plângerii lui Ionuţ U. faţă de Bogdan S., acesta a scăpat ieftin. Radu M. a declarat apel care se judecă la Curtea de Apel Suceava.

În schimb, acum procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani l-au trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe şi pe Bogdan B, de asemenea participant la bătaie, acelaşi lucru urmând să i se întâmple şi lui Cosmin P., atunci când el va veni în ţară.

 

Spune-ne opinia ta