Comerciantii nu se invata minte!

Comerciantii nu se invata minte!
Un control al inspectorilor Oficiului judetean pentru Protectia Consumatorilor la supermarketurile din judetul Botosani a scos din nou la iveala grave nereguli!

Noua astfel de magazine au fost verificate de inspectori, la 8 dintre acestea lasandu-se cu amenzi. Cele mai multe pentru comercializarea de produse expirate. Cuantumul amenzilor aplicate de inspectori a fost de 20.000 de lei.

Consumatorii botosaneni sunt avertizati sa fie extrem de atenti atat la preturile afisate la raft, sa coincida cu cele de la casa, dar mai ales la datele prescrise pe ambalaj.

Mihai Turcanu, inspector sef OJPC: In urma acestui control, vrem sa tragem un semnal de alarma pentru consumatorii judetului Botosani, sa aiba atentie sporita in momentul cand ajung la casele supermaketurilor sau magazinelor cu cod de bare si sa-si ia informatia de la raft asupra pretului exact care este expus. Si orice abatere, dupa cum am spus si in celelate randuri, va rog din suflet, cu inima deschisa, cu curaj, veniti la noi, de luni pana vineri, de la ora 9 pana la ora 17.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
98

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
42

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...