COLECTIV! Chitaristul trupei Goodbye to Gravity s-a trezit brusc și a început să strige: ”Foc, foc, fugiți oameni!”

COLECTIV! Chitaristul trupei Goodbye to Gravity s-a trezit brusc și a început să strige: ”Foc, foc, fugiți oameni!”
Alex Pascu, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a făcut ieri temperatură mare, aproape 41 de grade Celsius, iar medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transferat în străinătate.

Din noaptea tragediei, Alex a avut-o în permanenţă alături pe mama sa, Ana Pascu, fosta scrimera, în prezent preşedinta de onoare a FR Scrimă, care a rezistat psihic tuturor încercărilor grele.

Alex este unul dintre cei 6 tineri răniți la clubul " Colectiv". Mulți au plecat în străinătate. Dar Alex nu e transportabil în acest moment. Tînărul de 34 ani a suferit arsuri interne, dar şi externe, pe partea superioară a corpului. Are aproape 41 grade Celsius. Tocmai ce băiatul fusese stabilizat după două zile mai grele, în care suferise convulsii.

Medicii i-au povestit mamei că, în cursul dimineţii, Alex a avut şi un coşmar. A fost ca o scenă de film, care i-a luat pe toți prin surprindere. "A deschis ochii şi a început să strige « Foc! Foc! Fugiţi, oameni!» Am înţeles că nici medicii nu şi-au putut explica această întîmplare, ştiind că pacienţii aflaţi sub sedative puternice şi morfină nu visează. Ana mi-a povestit totul în hohote de plîns. Am simţit că nu mai poate", a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor o persoană apropiată Anei Pascu.

Strigătul a fost atît de puternic încît tot personalul medical a înțepenit. A strigat ca și cum are coșmaruri, ca și cum ar vedea și acum flăcările care l-au cuprins pe el și pe ceilalți. Un foc care nu se mai oprește niciodată. "Foc, foc, fugiți oameni!". Dar unde să fugim cu toții?

Ana Pascu şi-a pus toată speranţa în medicii de la Floreasca. De fiul său se ocupă în mod direct chiar prietena ei, şefa ATI Ioana Grinţescu, soţia lui Tolea Grinţescu, fostul preşedinte al FR Polo, decedat în iunie 2014 în urma unui atac cerebral.

"În urmă cu cîteva zile, după ce a văzut ce presiune face familia toboşarului formaţiei Goodbye to Gravity, Bogdan Enescu, pentru a fi mutat în străinătate, a început şi Ana să forţeze lucrurile în acest sens. Bogdan a murit în timpul zborului. Acum s-a liniştit şi nu mai pune presiune pe medici", a povestit apropiata Anei Pascu.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
255

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...