Cod Galben de ceață și chiciură, în județul Botoșani!

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit Codul Galben pentru județul Botoșani.

Cod Galben de ceață și chiciură, în județul Botoșani!

Se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200m, izolat sub 50 m. Fenomene asociate : chiciura.

Avertizarea este în vigoare până la ora 18.00.

Meteorologii au emis luni și o nouă atenționare meteo de intensificări ale vântului și ninsori slabe pentru mai multe regiuni ale țării.

În intervalul 16 ianuarie, ora 23.00-18 ianuarie, ora 20.00, în regiunile din sudul şi sud-estul ţării vântul va avea intensificări cu viteze de 40...50 km/h, iar local în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea rafalele vor depăşi 55...60 km/h. În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea temporar vor fi ninsori în general slabe. 
     
În zona municipiului Bucureşti temporar vântul va atinge 40...50 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
4

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
19

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
469

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...