CNSLR Fratia - Profesorii trebuie sa accepte o majorare salariala de 25-30% pentru a nu-si atrage ura celorlalti bugetari!

CNSLR Fratia - Profesorii trebuie sa accepte o majorare salariala de 25-30% pentru a nu-si atrage ura celorlalti bugetari!

   Mediafax

Liderii CNSLR Fratia se intalnesc astazi cu reprezentantii Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex, Spiru Haret si Sanitas, pentru a-i convinge sa accepte o majorare salariala, in etape, de maximum 25-30%, au declarat, pentru NewsIn, surse din conducerea confederatiei sindicale.

"Guvernantii au gresit pentru ca nu au continuat negocierile cu profesorii, iar acum nu cred ca acestia vor dori sa mai dea inapoi dupa ce le-a fost aprobata prin lege majorarea salariilor. Vom incerca sa-i ajutam sa obtina o crestere a salarialor, insa nu se poate sa venim cu asemenea pretentii de majorare pentru ca astfel vom avea cu totii de suferit, intrucat vom arunca bugetul in aer", a declarat, duminica, presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu.

Liderii confederatiei sindicale considera ca pretentiile salariale ale profesorilor si functionarilor publici sunt exagerate si creeaza nemultumiri in randul altor categorii de bugetari, precum cei din sistemul sanitar, care vor dori, la randul lor, o majorare substantiala a salariilor.

"Daca profesorii nu vor fi de acord cu o crestere mai mica a salariilor vor ajunge sa fie urati de restul bugetarilor, pentru ca nu toti vor avea parte de o majorare cu 50% a veniturilor", sustin reprezentantii CNSLR Fratia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
46

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
80

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
193

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...