CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului

CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului
Societatea Urban Serv a primit o veste bună de la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). Contestația depusă de societatea de salubritate, la licitația pentru delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului, a fost admisă astfel că ofertele vor fi reevaluate.

Inițial, contractul a fost atribuit firmei Rosal Grup din București, societatea Urban Serv clasându-se pe poziția a doua din punct de vedere al tarifului ofertat.  

"CNSC admite contestația formulată de Urban Serv și dispune anularea rezultatului procedurii și reevaluarea ofertelor depuse. Avem o șansă în plus. Noi am contestat firma Rosal Grup SRL București care a fost declarată câștigătoare. Se pare că în urma deciziei CNSC argumentele aduse de noi au fost puternice, în așa fel încât s-a dispus autorității contractante să anuleze rezultatul procedurii și să reevalueze ofertele. Am contestat mai multe puncte în ceea ce privește oferta tehnico-economică a lui Rosal Grup SRL care am considerat noi că nu sunt conforme cu realitatea", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Dacă în termen de zece zile decizia CNSC nu va fi contestată, existând și această posibilitate, se vor reevalua ofertele.

Zona IV pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. Necâștigarea acestui contract ar reprezenta o lovitură grea pentru Urban Serv, în condițiile în care a pierdut și licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
34

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
80

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
27

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...