CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului

CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului
Societatea Urban Serv a primit o veste bună de la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). Contestația depusă de societatea de salubritate, la licitația pentru delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului, a fost admisă astfel că ofertele vor fi reevaluate.

Inițial, contractul a fost atribuit firmei Rosal Grup din București, societatea Urban Serv clasându-se pe poziția a doua din punct de vedere al tarifului ofertat.  

"CNSC admite contestația formulată de Urban Serv și dispune anularea rezultatului procedurii și reevaluarea ofertelor depuse. Avem o șansă în plus. Noi am contestat firma Rosal Grup SRL București care a fost declarată câștigătoare. Se pare că în urma deciziei CNSC argumentele aduse de noi au fost puternice, în așa fel încât s-a dispus autorității contractante să anuleze rezultatul procedurii și să reevalueze ofertele. Am contestat mai multe puncte în ceea ce privește oferta tehnico-economică a lui Rosal Grup SRL care am considerat noi că nu sunt conforme cu realitatea", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Dacă în termen de zece zile decizia CNSC nu va fi contestată, existând și această posibilitate, se vor reevalua ofertele.

Zona IV pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. Necâștigarea acestui contract ar reprezenta o lovitură grea pentru Urban Serv, în condițiile în care a pierdut și licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 deţinuţi eliberaţi din Penitenciarul Botoşani din cauza condiţiilor proaste. Peste 150 ar putea ieşi cât de curând!

Joi, 19 Octombrie 2017
1993

14 persoane care erau încarcerate în Penitenciarul Botoşani pentru ispăşirea pedepselor au fost eliberate joi, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.&...

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

Joi, 19 Octombrie 2017
3519

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

Joi, 19 Octombrie 2017
803

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...