CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului

CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului
Societatea Urban Serv a primit o veste bună de la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). Contestația depusă de societatea de salubritate, la licitația pentru delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului, a fost admisă astfel că ofertele vor fi reevaluate.

Inițial, contractul a fost atribuit firmei Rosal Grup din București, societatea Urban Serv clasându-se pe poziția a doua din punct de vedere al tarifului ofertat.  

"CNSC admite contestația formulată de Urban Serv și dispune anularea rezultatului procedurii și reevaluarea ofertelor depuse. Avem o șansă în plus. Noi am contestat firma Rosal Grup SRL București care a fost declarată câștigătoare. Se pare că în urma deciziei CNSC argumentele aduse de noi au fost puternice, în așa fel încât s-a dispus autorității contractante să anuleze rezultatul procedurii și să reevalueze ofertele. Am contestat mai multe puncte în ceea ce privește oferta tehnico-economică a lui Rosal Grup SRL care am considerat noi că nu sunt conforme cu realitatea", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Dacă în termen de zece zile decizia CNSC nu va fi contestată, existând și această posibilitate, se vor reevalua ofertele.

Zona IV pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. Necâștigarea acestui contract ar reprezenta o lovitură grea pentru Urban Serv, în condițiile în care a pierdut și licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
279

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
2176

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria Ceauşilă a postat p...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
619

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...