CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului

CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului
Societatea Urban Serv a primit o veste bună de la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). Contestația depusă de societatea de salubritate, la licitația pentru delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului, a fost admisă astfel că ofertele vor fi reevaluate.

Inițial, contractul a fost atribuit firmei Rosal Grup din București, societatea Urban Serv clasându-se pe poziția a doua din punct de vedere al tarifului ofertat.  

"CNSC admite contestația formulată de Urban Serv și dispune anularea rezultatului procedurii și reevaluarea ofertelor depuse. Avem o șansă în plus. Noi am contestat firma Rosal Grup SRL București care a fost declarată câștigătoare. Se pare că în urma deciziei CNSC argumentele aduse de noi au fost puternice, în așa fel încât s-a dispus autorității contractante să anuleze rezultatul procedurii și să reevalueze ofertele. Am contestat mai multe puncte în ceea ce privește oferta tehnico-economică a lui Rosal Grup SRL care am considerat noi că nu sunt conforme cu realitatea", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Dacă în termen de zece zile decizia CNSC nu va fi contestată, existând și această posibilitate, se vor reevalua ofertele.

Zona IV pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. Necâștigarea acestui contract ar reprezenta o lovitură grea pentru Urban Serv, în condițiile în care a pierdut și licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

4.3 milioane de români stau degeaba. Din ajutorul social și alocații iau cât ar lua dacă ar munci cu ziua

astăzi, 08:08
32

Într-o ţară ca România, care se confruntă cu o uriaşă criză a forţei de muncă, peste 4 milioane de oameni apţi să lucreze preferă să stea cu mâinile în sân ş...

Congresul Național de Drumuri de la Iași s-a terminat cu o vizită de lucru pe drumul Târgu-Frumos - Botoșani

astăzi, 07:47
92

Congresul National de Drumuri si Poduri, organizat la Iasi, a reunit sute de specialisti din toata tara. Timp de patru zile, participantii au dezbatut subiecte de interes pentru infrastructura ru...

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

Duminică, 23 Septembrie 2018
3110

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...