CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului

CNSC a ADMIS contestația Urban Serv la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului
Societatea Urban Serv a primit o veste bună de la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). Contestația depusă de societatea de salubritate, la licitația pentru delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului, a fost admisă astfel că ofertele vor fi reevaluate.

Inițial, contractul a fost atribuit firmei Rosal Grup din București, societatea Urban Serv clasându-se pe poziția a doua din punct de vedere al tarifului ofertat.  

"CNSC admite contestația formulată de Urban Serv și dispune anularea rezultatului procedurii și reevaluarea ofertelor depuse. Avem o șansă în plus. Noi am contestat firma Rosal Grup SRL București care a fost declarată câștigătoare. Se pare că în urma deciziei CNSC argumentele aduse de noi au fost puternice, în așa fel încât s-a dispus autorității contractante să anuleze rezultatul procedurii și să reevalueze ofertele. Am contestat mai multe puncte în ceea ce privește oferta tehnico-economică a lui Rosal Grup SRL care am considerat noi că nu sunt conforme cu realitatea", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Dacă în termen de zece zile decizia CNSC nu va fi contestată, existând și această posibilitate, se vor reevalua ofertele.

Zona IV pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. Necâștigarea acestui contract ar reprezenta o lovitură grea pentru Urban Serv, în condițiile în care a pierdut și licitația pentru administrarea depozitului de la Stăuceni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
497

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
429

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
207

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...