CNME, un an fara Mihail Vasilica! - VIDEO

CNME, un an fara Mihail Vasilica! - VIDEO

MIHAIL VIOREL VASILICA (4.11.1955 - 11.4.2008)

Vineri, 10 aprilie, la ora 13.00, la Colegiul National Mihai Eminescu Botosani are loc inaugurarea noii sali multimedia.

"In memoria regretatului director Mihail-Viorel Vasilica, de la a carui disparitie se implineste un an, noua sala-amfiteatru va purta numele acestuia. Cu acelasi prilej, preotul paroh va oficia si o slujba de sfintire", a mentionat inspectorul scolar Daniel Botezatu.
Tot vineri, la ora 10.00, la Cimitirul Pacea din municipiul Botosani se va oficia o slujba de pomenire a celui care a fost Mihail-Viorel Vasilica, moment la care va participa familia regretatului profesor, alaturi de prieteni, colegi, elevi.  

Mihail Vasilica a condus Colegiul National Mihai Eminescu Botosani din anul 1990 pana pe 11 aprilie 2008, cand s-a stins din viata, la varsta de 53 de ani, in urma unui infarct.  
 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
40

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
170

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
71

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...