Clipul motivaţional cu care Reghe i-a făcut pe stelişti să plângă înainte de meci. VIDEO

Clipul motivaţional cu care Reghe i-a făcut pe stelişti să plângă înainte de meci. VIDEO
Fotbalistul echipei Steaua, Iasmin Latovlevici, a povestit, după victoria cu Ajax Amsterdam, că Laurenţiu Reghecampf le-a arătat jucătorilor săi un clip motivaţional înainte de meciul de joi, care i-a emoţionat pe stelişti până la lacrimi.
 
Clipul care i-a făcut pe jucătorii din Ghencea să plângă înainte de STEAUA-AJAX este unul dintre cele mai emoţionante momente din istoria Jocurilor Olimpice, scrie Gandul.

Atletul britanic Derek Redmond, forţat să se retragă, în 1988, din cursa de 400 de metri din cauza unei dureri de picior, s-a întors pe pista olimpică de atletism în 1992, la Barcelona, după opt operaţii. Redmond era într-o formă de excepţie şi toată lumea îl dădea drept favoritul cursei. La 150 de metri de la linia de start, însă, a suferit o ruptură la nivelul bicepsului femural şi s-a prăbuşit.
 
Câteva clipe mai târziu, însă, din respect pentru Jocurile Olimpice şi pentru ceilalţi sportivi, Redmond s-a ridicat şi a terminat cursa într-un picior, ajutat de tatăl lui, care intrase pe pistă.
 
Momentul a emoţionat spectatorii şi telespectatorii din întreaga lume şi, de atunci, atletul britanic a devenit un exemplu de perseverenţă şi dăruire sportivă.
 
Intraţi pe teren după ce au văzut acest clip, jucătorii lui Reghecampf s-au calificat în optimile Europa League după ce a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei. După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici `38 şi Chiricheş `76.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
20

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
14

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
30

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...